Καλό ταξίδι Γιάννη – Συλλυπητήρια Ρούλα

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 94 ετών ο συνάδελφός μας Γιάννης Παπανδρέου, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στο Κεντρικό, αρχικά σαν εργαζόμενος, στη συνέχεια διευθυντής στο Εμπορικό τμήμα αποκτώντας πολύ μεγάλη εμπειρία και εν τέλει ως διευθυντής στο Κεντρικό. Στη συνέχεια προήχθη στη θέση του Προσωπάρχη και η σπουδαία του σταδιοδρομία στην Ιονική Τράπεζα ολοκληρώθηκε στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Τον Γιάννη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και σε εξαιρετικό βαθμό η εργατικότητα. Η αφοσίωσή του είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίζει άψογα το αντικείμενό του, με αποτέλεσμα τη σπουδαία του καριέρα στην τράπεζα. Αν και υπηρέτησε σε υψηλές θέσεις στην τράπεζα και ήταν πράγματι ένας αυστηρός, αλλά δίκαιος συνάδελφος, διατηρούσε πάντοτε άριστες σχέσεις με όλους τους συναδέλφους, τους οποίους πάντοτε αντιμετώπιζε με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Άλλωστε, η πολυετής πορεία του στην τράπεζα και οι θέσεις που ανέλαβε τον έκαναν γνωστό ουσιαστικά σε όλους τους συναδέλφους της Ιονικής που έτρεφαν μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του. Ένα στοιχείο μάλιστα που τον χαρακτήριζε ιδιαιτέρως ήταν το ενδιαφέρον που έδειχνε να μεταδίδονται οι γνώσεις από τα παλαιότερα στα νεότερα στελέχη προς αμοιβαίο όφελος των ιδίων και βεβαίως της τράπεζας. Ο εκλιπών αγάπησε βαθιά την Ιονική Τράπεζα και υπήρξε ένα από τα πλέον εμβληματικά στελέχη της.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στα παιδιά του, την επίσης συναδέλφισσά μας κόρη του Δήμητρα (Ρούλα) και το γιο του Βασίλη, που θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ώρα 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στη Λεωφόρο Ηρακλείου, ενώ η ταφή του θα γίνει αύριο Τρίτη 22 Νοεμβρίου, ώρα 12 το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πλάτανο Ναυπακτίας, κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας.

Καλό ταξίδι Γιάννη!