Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ την Πέμπτη 8/12/22 – Ρίχνουμε «γέφυρες» στη νέα γενιά της Ιονικής για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματός μας – Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται μία συγκινητική προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζα Αίματος της Ιονικής. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε κυρίως σύλλογοι συνταξιούχων και σε μεγάλο ποσοστό οι συνάδελφοί μας δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον να αιμοδοτήσουν και αυτό βεβαίως καθιστά την προσπάθειά μας ιδιαιτέρως δύσκολη.

Η… άλλη πραγματικότητα όμως, που επίσης γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, είναι ότι εμείς οι Ιονικάριοι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω και ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες – άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί από την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαμε σε συναδέλφους που χρειάστηκαν αίμα τα τελευταία χρόνια.

«Γέφυρες» στη νέα γενιά της Ιονικής

Για αυτό και στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής, πλέον έχουμε «ρίξει γέφυρες» στη νέα γενιά της Ιονικής και ελπίζουμε στη στήριξή της! Ήδη το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μία αυξανόμενη ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση που αφήνει σημάδια αισιοδοξίας.

Έχοντας μία πολύ καλή εκκίνηση σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία με την ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία του Μαΐου, η Επιτροπή Αιμοδοσίας της Ιονικής διοργανώνει νέα αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος, Πλατεία Κοτζιά) ώρες 09:00 – 13:30, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ.Ν.Α. Λαϊκού.


Θέλουμε όλοι να νιώσετε και να γίνετε συμμέτοχοι αυτής της πολύ σημαντικής προσπάθειας.

Για την επιτυχία της νέας στρατηγικής που χάραξε η Επιτροπή Αιμοδοσίας της Ιονικής, μπορείτε όλοι να έχετε σημαντικό ρόλο. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματός μας σας καλούμε θερμά να κινητοποιήσετε τα νεότερα μέλη της οικογένειάς σας προκειμένου να συνδράμουν την προσπάθειά μας.

Άλλωστε η αιμοδοσία είναι μία πράξη ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που συμβάλλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των συναδέλφων μας και του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος όταν βρεθούν σε κρίσιμη ανάγκη για αίμα.

Οι Ιονικάριοι, με το πείσμα που μας διακατέχει και τη μοναδική κουλτούρα αλληλεγγύης, θεωρούμε βέβαιο ότι θα επιτύχουμε και στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματός μας. Και είμαστε σίγουροι ότι θα συνδράμετε σε αυτή τη δράση και θα πείσετε ένα τουλάχιστον μέλος της οικογένειάς σας να συμμετάσχει στην Εθελοντική Αιμοδοσία της 8ης Δεκεμβρίου.

Ζητάμε την ευαισθητοποίηση και κινητοποίησή σας, αλλά και να μας ενημερώσετε έγκαιρα για το συγγενή ή φίλο σας που θα αιμοδοτήσει, ώστε να διαμορφώσουμε καταλλήλως το πρόγραμμα και να μην ταλαιπωρηθούν οι αιμοδότες.

Επειδή, όπως πάντα, έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, περιμένουμε και πιστεύουμε στη συμμετοχή και ενεργοποίησή σας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε και σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια!

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά, περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και δίνουμε πλέον ραντεβού στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Ιονικής στις 8 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθεια και να τη στηρίξετε έμπρακτα. Όλοι μαζί, με κάθε μέλος της οικογένειάς μας, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, να αυξήσουμε την οικογένεια των αιμοδοτών του Συλλόγου μας. Είναι στο χέρι όλων μας να ξανακάνουμε την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής μεγάλη ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις ανάγκες των συναδέλφων!

.

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ

την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 09:00 έως 13:30

στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

.

Υ.Γ. Οι εθελοντές μας και όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα μπορούν να πηγαίνουν ανά πάσα στιγμή στα Κέντρα Αιμοδοσίας που βρίσκονται στη λίστα (βλ. εδώ). Ο αιμοδότης δηλώνει απλά ότι το αίμα προσφέρεται για την τράπεζα αίματος των Συλλόγων μας και συγκεκριμένα αναφέροντας τον αριθμό “13451” που είναι ουσιαστικά η ταυτότητά μας στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοσίας.

Με εκτίμηση

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΑΓΓΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΒΑΔΑΛΟΥΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗ

ΒΟΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΠΑΒΕΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΡΟΥΒΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΒΩΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΦΡΑΝΤΖΗ ΒΙΒΙΑΝ