Μία νέα κοπέλα χρειάζεται τη βοήθειά μας για να δώσει τη μάχη της για τη ζωή! Είναι καθήκον μας να τη βοηθήσουμε!

Οι Σύλλογοί μας και βεβαίως συνολικά οι Ιονικάριοι έχουμε αποδείξει επανειλημμένα ότι είμαστε Άνθρωποι και η αλληλεγγύη και η έμπρακτη συμπαράσταση βρίσκονται στην κουλτούρα μας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη μία ανάρτηση του συνάδελφου Σπύρου Τζουβάρα από την Καστοριά, θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε για μία ακόμα φορά την αλληλέγγυα στάση σας, ζητώντας σας να βοηθήσετε μία νέα κοπέλα που μάχεται να βγει νικήτρια στη μάχη της ζωής – και είμαστε βέβαιοι ότι για μία ακόμα φορά θα ανταποκριθείτε!


Η 25χρονη Αθηνά βρίσκεται στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” στην Αθήνα, ακολουθώντας θεραπεία προκειμένου ο οργανισμός της να ισχυροποιηθεί ενόψει της μεταμόσχευσης μυελού στην οποία πρόκειται να υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Επόμενο βήμα η αυτόλογη μεταμόσχευση για να συνεχίσει με νέο κύκλο χημειοθεραπειών.

Η Αθηνά διαγνώστηκε με καρκίνο πριν ένα χρόνο και έκτοτε είναι ένα παράδειγμα αγωνιστικότητας και θέλησης για ζωή

Η Αθηνά μαζί με τη μητέρα της Φωτεινή, βρίσκονται στην Αθήνα τους τελευταίους 3 μήνες και κι αν όλα προχωρήσουν ομαλά, κατά τις αρχές Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί ο νέος κύκλος χημειοθεραπείας. Και αν η αρρώστια δεν τους έχει καταβάλει, δε συμβαίνει και το ίδιο με τις οικονομικές δυσκολίες, αφού από την πρώτη μέρα της διάγνωσης μέχρι και σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα της παραμονής στην Αθήνα, τα έξοδα είναι βεβαίως πάρα πολλά για μία οικογένεια χωρίς οικονομική επιφάνεια.

Η οικογένεια στο δύσκολο αυτό δρόμο έχει την ψυχολογική, αλλά και οικονομική υποστήριξη συγγενών και φίλων από την αρχή της περιπέτειας, αλλά πλέον και οι οικείοι τους, όπως είναι λογικό, δυσκολεύονται. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής αλλά και των εξετάσεων που κατά διαστήματα χρειάζεται να κάνει η Αθηνά και οι οποίες είναι εξειδικευμένες και δε διενεργούνται σε δημόσιες δομές, είναι αξιοσημείωτα, με τη μητέρα να κάνει τα αδύνατα δυνατά κάθε φορά που χρειάζεται να καλυφθεί κάποιο έξοδο.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στη μάχη των μαχών που δίνει η αυτή η γενναία κοπέλα για τη ζωή της, μπορεί να προσφέρει τον οβολό του στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

ΙΒΑΝ: GR4101406470647002101026522
BIC: CRBAGRAA
ALPHA BANK

Δικαιούχοι

Διαμαντάκη Αθηνά, Μιχαήλ

Γιακουμάκη Φωτεινή, Κωνσταντίνου


Ας αποδείξουμε λοιπόν για μία ακόμα φορά την ιδιαίτερη κουλτούρα μας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που μας διακρίνει και ας βοηθήσουμε την Αθηνά στον νυν υπέρ πάντων αγώνα της!