Αντίο Θεόδωρε

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών ο συνάδελφός μας Θεόδωρος Λειβαδάς, ο οποίος είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Θεσσαλονίκης Χαριλάου, Σταυρούπολης, Πύλης Αξιού, Ερμού, Αναλήψεως, την Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Ελλάδος, τη Διεύθυνση Καταστημάτων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Καταστημάτων Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος. Τον Θεόδωρο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Ήταν ένας εξαίρετος συνάδελφος, υποδειγματικός στην εργασία του και μάλιστα ήταν ανάμεσα στους συναδέλφους που είχαν καταθέσει αίτηση για ανάκληση της σύνταξής τους, που θα είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη αύξηση, αλλά δυστυχώς, δεν πρόλαβε να δει την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους που είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του και είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Γραμματική (Τούλα), το γιο του Πέτρο και τον αδερφό του Επαμεινώνδα (Νώντα), οι οποίοι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει στον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών Βούλγαρη Θεσσαλονίκης και η ταφή στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Καλό ταξίδι Θεόδωρε!