Μία ακόμα μικρή νίκη στο δρόμο για τη μεγάλη! Έγιναν δεκτά τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ – Ανεστάλησαν οι σημερινές κινητοποιήσεις

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Μόλις χθες είχαμε εκφράσει τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ (βλ. εδώ). Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε διαρκή αγώνα εδώ και 2,5 χρόνια, είχαν προγραμματίσει για σήμερα «κάθοδο» στην Αθήνα και συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Ωστόσο, σε συνάντησή τους με την ειδική διαχείριση, έγιναν αποδεκτά τα βασικά τους αιτήματα, με αποτέλεσμα να αναστείλουν τις σημερινές τους κινητοποιήσεις  – με την επιφύλαξη βεβαίως τήρησης των συμφωνηθέντων και παραμένοντας σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα.

Τα βασικά τους αιτήματα, τα οποία είχαν διαμορφωθεί μέσα από τις Γενικές τους Συνελεύσεις και έγιναν αποδεκτά από την ειδική διαχείριση, αφορούσαν την κατάρτιση ενός σχεδίου συντήρησης και προετοιμασίας επαναλειτουργίας των μονάδων, να μη γίνει βλαπτική αλλαγή της μισθολογικής κατάστασης των εργαζομένων και βεβαίως να μη γίνει καμία απόλυση!

«Δεν θα απεμπολήσουμε κανένα δικαίωμά μας, θα είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την υλοποίηση των δεσμεύσεων από την πλευρά της ειδικής διαχείρισης», τονίζουν και βεβαίως είμαστε όλοι στο πλευρό τους!

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, Κανένας Αγώνας Δεν Πάει Χαμένος!

Και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και σε αυτήν την περίπτωση, αφού με τη μαχητική τους στάση αυτά τα 2,5 χρόνια μέσα από τα σωματεία τους, οι εργαζόμενοι κατόρθωσαν να αποτρέψουν τα καταστροφικά σενάρια που απεργάζονταν ισχυρά συμφέροντα σε βάρος τους.

Πρόκειται, αρχικά, για μία μικρή νίκη, με ορίζοντα τη μεγάλη και οριστική!

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της

ΛΑΡΚΟ στο δίκαιο αγώνα τους!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ!