Μετά από τις συνεχείς πιέσεις των Συλλόγων μας, εκδόθηκαν επιτέλους οι ετήσιες βεβαιώσεις εισοδήματος σύνταξης για τους παλαιούς συνταξιούχους


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το πρόβλημα που υφίστατο με την ηλεκτρονική έκδοση των ετήσιων βεβαιώσεων εισοδήματος σύνταξης για τους παλαιούς συνταξιούχους (συνταξιοδοτηθέντες προ 13.5.16).

Οι Σύλλογοί μας και οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι κινητοποιήθηκαν αμέσως και δε σταμάτησαν να πιέζουν τους αρμοδίους μέχρι να βρεθεί λύση.

Πράγματι, μετά από τις επιστολές και την ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία και με καθυστέρηση δυστυχώς (που αναδεικνύει για μία ακόμα φορά τις παθογένειες του e-ΕΦΚΑ ακόμα και σε βασικές, τυπικές διαδικασίες), εν τέλει αναρτήθηκαν διαδικτυακά οι ετήσιες βεβαιώσεις εισοδήματος σύνταξης και για τους παλαιούς συνταξιούχους (για τους νέους είχαν αναρτηθεί εξ αρχής).

Όλοι οι συνάδελφοι που δεν μπορούσατε να τις εκτυπώσετε το προηγούμενο διάστημα, μπορείτε πλέον να εισέλθετε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ και να τις έχετε στη διάθεσή σας.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να κάνουμε τόσο μεγάλη προσπάθεια ακόμα και για τα αυτονόητα, αν και πολύ αμφιβάλλουμε…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial