Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής στην πλατεία Κοτζιά

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την Τρίτη (31.5.22) η Τράπεζα Αίματος της Ιονικής διοργάνωσε την πρώτη ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία, κάτω από τα γραφεία των Συλλόγων μας στην πλατεία Κοτζιά, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ.Ν.Α. Λαϊκού.

Η προσέλευση των συναδέλφων, αλλά και των συγγενών και φίλων τους υπήρξε άκρως ικανοποιητική και ευχαριστούμε πραγματικά όλους όσους έδωσαν το παρών, αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Ανοιχτή Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Ιονικής 31.5.22

Η προσπάθεια να ξανακάνουμε πρωτοπόρα την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής είναι το μεγάλο στοίχημα για εμάς και η ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά σε αυτή τη διαδικασία.

Έχοντας μία πολύ καλή εκκίνηση σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία της ανοιχτής εθελοντικής αιμοδοσίας, μετά το καλοκαίρι θα διοργανώσουμε και μία δεύτερη ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία, για την οποία βεβαίως θα ενημερωθείτε έγκαιρα από την ιστοσελίδα, την εφημερίδα και την Επιτροπή Αιμοδοσίας των Συλλόγων μας.

Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν λίγο από… το αίμα και το χρόνο τους για να συνδράμουν σε αυτήν τη σημαντική δράση των συλλόγων μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στις ανάγκες αίματος των συναδέλφων και των οικείων τους προσώπων.

Θέλουμε όλοι να νιώσετε και να γίνετε συμμέτοχοι αυτής της πολύ σημαντικής προσπάθειας.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθεια και να τη στηρίξετε έμπρακτα. Όλοι μαζί, με κάθε μέλος της οικογένειάς μας, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, να αυξήσουμε την οικογένεια των αιμοδοτών του Συλλόγου μας. Είναι στο χέρι όλων μας να ξανακάνουμε την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής μεγάλη ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις ανάγκες των συναδέλφων!

 .

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε :

Οι εθελοντές μας και όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα μπορούν να πηγαίνουν ανά πάσα στιγμή στα Κέντρα Αιμοδοσίας που βρίσκονται στη λίστα (βλ. εδώ). Ο αιμοδότης δηλώνει απλά ότι το αίμα προσφέρεται για την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής και συγκεκριμένα αναφέροντας τον αριθμό “13451” που είναι ουσιαστικά η ταυτότητά μας στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοσίας.