Σε ζωντανή μετάδοση από τις σελίδες facebook και youtube των Συλλόγων μας η εκδήλωση παρουσίασης του Ύμνου της Ιονικής 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η μεγάλη ώρα της εκδήλωσης παρουσίασης του Ύμνου της Ιονικής πλησιάζει!

Αύριο βράδυ, Κυριακή 22 Μαΐου 2022, στην Πλατεία Ηρώων Κυπριακού Αγώνα, κάτω από το Μουσείο Χαρτονομισμάτων της Ιονικής Τράπεζας, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα ο Ύμνος της Ιονικής, σε στίχους της πρέσβειρας πολιτισμού του Συλλόγου μας, Σοφίας Μαρωνίδη, σε σύνθεση του μουσουργού και αγαπητού μας φίλου κ. Σπύρου Μαυρόπουλου και σε ζωντανή εκτέλεση από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος», τα μέλη των δύο δημοτικών χορωδιών «Δημόδοκος» και «San Giacomo», τη διακεκριμένη σοπράνο κ. Έλλη Καρύδη, τη μαέστρο της δημοτικής χορωδίας «Δημόδοκος» κ. Δήμητρα Καλογεροπούλου, το μαέστρο της χορωδίας «San Giacomo» κ. Τόνι Ιβάνωφ και τέλος τον αρχιμουσικό κ. Σωκράτη Άνθη που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. 

Οι Σύλλογοι της Ιονικής βεβαίως θα δώσουν το παρών, μαζί με τους συναδέλφους που συμμετέχουν στην εκδρομή που διοργανώσαμε στο νησί των Φαιάκων, προκειμένου να ζήσουμε από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Για όσους όμως δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην αυριανή εκδήλωση, οι Σύλλογοί μας φρόντισαν προκειμένου να υπάρξει ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης ώστε κατά κάποιο τρόπο να νιώθουν ότι συμμετέχουν και είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν τη σπουδαία στιγμή για την Ιονική Οικογένεια!

Όσοι λοιπόν θελήσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την αυριανή εκδήλωση, μπορείτε αύριο, Κυριακή 22.5.22 ώρα 20:00 μ.μ., να συνδεθείτε στη σελίδα του facebook και του youtube του Συλλόγου μας (απαιτείται εγγραφή) :

·        Facebook (πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο)

https://www.facebook.com/ionikienotita.gr/

(όσοι δεν είστε εγγεγραμμένοι, κάνετε like στη σελίδα) à Πατάτε στο σύνδεσμο της εκδήλωσης και αναμένετε να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση

·        Youtube (πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο)

https://www.youtube.com/channel/UCH6Iy_UpyPrL7EXB3SyBplA

à Πατάτε Εγγραφή à Πατάτε στο σύνδεσμο της εκδήλωσης και αναμένετε να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση