Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του Ύμνου της Ιονικής!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του Ύμνου της Ιονικής την Κυριακή 22.5.22 στην Κέρκυρα και βεβαίως εντείνονται οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τους Συλλόγους μας και όλες τους εμπλεκομένους.

Η κινητοποίηση είναι πρωτοφανής, αφού βεβαίως δε θα άξιζε τίποτε λιγότερο σε αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση μνήμης και συμβολισμού για όλους εμάς τους Ιονικάριους και είμαστε βέβαιοι ότι θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Ήδη, στα τοπικά ΜΜΕ της Κέρκυρας γίνεται λόγος για τη σημαντική εκδήλωση, στην οποία βεβαίως θα δώσουμε το παρών οι συμμετέχοντες στην εκδρομή μας στο νησί των Φαιάκων (21-23.5 – βλ. εδώ), αλλά και οι συνάδελφοι της Κέρκυρας που έχουν εκφράσει τρομερό ενδιαφέρον και ανυπομονούν για την εκδήλωση, ενώ θα είναι και προσκεκλημένοι σημαντικοί παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

Οι προσπάθειες βέβαια για την επιτυχία της εκδήλωσης δε σταματούν στις ενέργειες του Συλλόγου μας, αφού οι συνεργάτες μας στην Κέρκυρα είναι κι αυτοί έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Χθες, Πέμπτη, 19.5, στον Άγιο Γεώργιο στο Παλαιό Φρούριο, έγινε η τελευταία πρόβα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» και των δύο δημοτικών χορωδιών «Δημόδοκος» και «San Giacomo», ενώ αύριο, Σάββατο 21.5.22 θα γίνει και η πρόβα τζενεράλε.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε βαθιά από την καρδιά μας όλους τους συντελεστές αυτής της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους συναδέλφους και συνεργάτες μας που εργάζονται πυρετωδώς για την προετοιμασία και οργάνωσή της.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές όλων μας θα έχουν ως αποτέλεσμα μία μοναδική, αξέχαστη βραδιά για όλους εμάς τους προερχόμενους από την Ιονική!

 .

* Η εκδήλωση βεβαίως θα ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί, ενώ ο Ύμνος της Ιονικής θα παρουσιαστεί σε αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, όσοι επιθυμείτε, θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και σε ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα youtube και facebook των Συλλόγων μας! Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν σε αυριανό μας δημοσίευμα.