Το τελευταίο ταξίδι της Μαρίας

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 77 ετών η συνάδελφος Καράντζαλη Γιαννουλέα Μαρία. Η συνάδελφός μας είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Φίλωνος και Κερατσινίου. Όσοι συνυπηρέτησαν με τη Μαρία έχουν μόνο καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία τους. Διακρινόταν από την ειλικρινή συναδελφικότητα, το ήθος και την εργατικότητα και συνέπεια που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της.

Σίγουρα η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή στο μυαλό των συναδέλφων αφού διατηρούσε άριστες σχέσεις με όλους, χωρίς να έχει εμπλακεί ποτέ σε προστριβές και διενέξεις. Στην εργασία της ήταν υπεύθυνη, επιμελής και αποτελεσματική, στοιχεία που φρόντιζε να μεταδίδει στοργικά και στους νεότερους συναδέλφους της.

Για τους δύο γιους της, τον Παναγιώτη και τον Θεόφιλο, είναι μία δυσαναπλήρωτη απώλεια και σύσσωμη η ιονική οικογένεια τους απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια. Η εξόδιος ακολουθία της συναδέλφου θα τελεστεί σήμερα στη γενέτειρά της, το χωριό Κονάκια, που απέχει 8,5 χλμ από το Γύθειο, στις 16.00 μ.μ. Όλοι όσοι τη γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί της, ευχόμαστε στη Μαρία να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει στο τελευταίο της ταξίδι.