ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη και ξενάγηση στο ΜΟΥΣΕΙΟ της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ την Τετάρτη 18/5

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Τώρα πλέον που όλοι προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και να μπούμε σε ρυθμούς κανονικότητας, η Επιτροπή Πολιτισμού της Ιονικής έχει επιστρέψει δυναμικά για να σας προσφέρει τις καλύτερες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Έχοντας ήδη εκκινήσει τις θεατρικές μας εξορμήσεις και λίγο πριν από την πρώτη μας εκδρομή στην Κέρκυρα (βλ. εδώ), την Τετάρτη 18.5.22 θα επισκεφθούμε το παγκοσμίως διάσημο Μουσείο της Ακρόπολης ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Το Μουσείο της Ακρόπολης αποτελεί κατά γενική ομολογία ένα θαυμαστό δείγμα σύνδεσης του αρχαιολογικού χώρου με τις σύγχρονες ανάγκες του αστικού περιβάλλοντος και των εκατομμυρίων επισκεπτών ετησίως.

Καλούμε τους συναδέλφους να προσέλθουν σε αυτήν τη σημαντική δραστηριότητα που διοργανώνουν οι σύλλογοί μας, για να θαυμάσουν τα παγκόσμιας πολιτισμικής σημασίας και ακτινοβολίας εκθέματα του Μουσείου, με τη συνοδεία έμπειρου ξεναγού που θα προσπαθήσει να μας μεταδώσει τις γνώσεις του και να μας προσφέρουν μία αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία.

Είναι η δεύτερη φορά που θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Ακρόπολης και ελπίζουμε να προσέλθουν και αρκετοί συνάδελφοι που δεν είχαν δώσει το παρών την προηγούμενη φορά.

· Δωρεάν είσοδος και ξενάγηση μέσω ενδοσυνεννόησης (whisper)

· Το κόστος θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τους Συλλόγους μας

· Συνάντηση 9.30 π.μ. έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης. Λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας (Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων) και της μεγάλης προσέλευσης, αναμένεται η ξενάγηση να ξεκινήσει αυστηρά την προκαθορισμένη ώρα, οπότε καλούμε όσους προσέλθουν να είναι συνεπείς με την ώρα συνάντησης, ώστε να μην κινδυνεύσουν να χάσουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν μαζί με το γκρουπ μας.

Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!

(Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνείτε με τα γραφεία των Συλλόγων μας και τον Έφορο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων συνάδελφο Γιάννη Σοφιανόπουλο – τηλ. 2103250692 & 6972877560)