Νέα συνεργασία του Συνεταιρισμού μας με εταιρεία ταχυμεταφορών σε ασυναγώνιστες τιμές!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια γίνεται μία σημαντική προσπάθεια επανεκκίνησης του ιστορικού Συνεταιρισμού της Ιονικής σε σύγχρονα πρότυπα, προκειμένου να ωφεληθούν σημαντικά τα μέλη-συνάδελφοί μας στις καταναλωτικές τους ανάγκες. Αυτό το σπουδαίο εγχείρημα βέβαια καθίσταται ακόμα μεγαλύτερης σημασίας αυτήν την περίοδο που η ακρίβεια σαρώνει τις ζωές μας.

Δυστυχώς βέβαια, η προσπάθειά μας συνέπεσε σε μεγάλο βαθμό με την πανδημία και αναγκαστικά «πάγωσε» για ένα διάστημα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας και οι στόχοι που έχουμε θέσει για τη λειτουργία του Συνεταιρισμού μας παραμένουν και όσο η ζωή μας επανέρχεται προς την κανονικότητα, μπαίνει ξανά στις ράγες και η προσπάθεια αυτή, αφού ήδη βρισκόμαστε στην τελική φάση των διαδικασιών και των συνεργασιών για να ωφεληθούν πολλαπλά τα μέλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό θα σας παρουσιάζουμε διαρκώς τις νέες, μοναδικές συνεργασίες μας, που φιλοδοξία μας είναι να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των καταναλωτικών σας αναγκών. Σύντομα τα νέα για τη λειτουργία του Συνεταιρισμού θα παρουσιάζονται μέσω και της ιστοσελίδας και του εντύπου του, ενώ θα είναι στη διάθεσή σας και το διαδικτυακό κατάστημα του Συνεταιρισμού (eshop).


Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τη νέα συνεργασία μας με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDWAY. Πρόκειται για μία υπηρεσία που σίγουρα χρησιμοποιούμε όλοι και η νέα συνεργασία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλετε φακέλους, δέματα κ.λπ. στην Αττική και στην Περιφέρεια σε ασυναγώνιστες τιμές! Η συνεργαζόμενη εταιρεία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, εγγυάται την πλήρη ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια στις παραλαβές και παραδόσεις σας. 

Στη συνέχεια σας επισυνάπτουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο για όλες τις λεπτομέρειες της νέας μας συνεργασίας:

ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ. – SPEEDWAY (πατήστε εδώ)

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2105736841 – 6906409695 – 6955210681 ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ 301347. 

Η διαδικασία βεβαίως είναι πολύ απλή και μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία όλα τα μέλη μας και οι οικείοι τους.

Επωφεληθείτε λοιπόν από τη νέα συνεργασία του Συνεταιρισμού μας και χρησιμοποιήστε τη SPEEDWAY για ασφάλεια, υπευθυνότητα και ποιότητα υπηρεσιών σε χαμηλό κόστος!


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Συνεταιρισμό μας:

Τηλ. :  210 3250692 – 3 – 4 (κα. Δώρα)

e  –  mail  :  synergasya@gmail.com