Νέα εξόρμηση στη λίμνη Πλαστήρα (30,31 Μαΐου και 1 Ιουνίου)! Δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Ο σύλλογός μας φιλοδοξεί μέσω των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και των εκδρομών που διοργανώνουμε να φέρουμε τους συναδέλφους πιο κοντά, να γνωρίσουμε την πατρίδα μας καλύτερα και να απαντήσουμε με θετικό τρόπο και αισιοδοξία στην κρίση και τα προβλήματα που βιώνουμε.

Μετά την επιτυχημένη εξόρμησή μας στο Πήλιο και την απαίτηση πολλών συναδέλφων να το επαναλάβουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 30-31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, ο σύλλογός μας πραγματοποιεί εκδρομή στη μαγευτική λίμνη Πλαστήρα, με επίσκεψη στην Πύλη-Ελάτη-Περτούλι-Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Μετέωρα.

Η αναχώρηση θα γίνει νωρίς το πρωί του Σαββάτου (30/5) από τα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Κοτζιά. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο χωριό Καλύβια στη λίμνη Πλαστήρα.

Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνης, χτισμένη σε υψόμετρο 1.500m με εξαιρετική θέα στο θεσσαλικό κάμπο. Θα ζήσουμε από κοντά την ομορφιά και τις δραστηριότητες της τεχνητής λίμνης Πλαστήρα, με τα γραφικά παραλίμνια χωριουδάκια της, το περίφημο φράγμα, την εντυπωσιακή θέα και την αρχιτεκτονική των σπιτιών. Τη «μικρή Ελβετία» όπως την χαρακτηρίζουν οι ενθουσιώδεις επισκέπτες της.

Επίσης θα γυρίσουμε τα χωριά του Κοζιακά, στην Πύλη, την Ελάτη και το Περτούλι. Θα επισκεφθούμε τα Μετέωρα όπου θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης και ασφαλώς δε θα παραλείψουμε και τη διασκέδασή μας, όπως πολύ επιτυχημένα έγινε και στην προηγούμενη εκδρομή, την υπέροχη βραδιά που περάσαμε στην παραλία του Βόλου. Τις λεπτομέρειες της μουσικής βραδιάς θα σας τις γνωστοποιήσουμε με νεότερη ανάρτηση και μέσω της εφημερίδας του συλλόγου μας.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει.

Τιμές κατ’ άτομο

Σε Δίκλινο Σε τρίκλινο Σε τετράκλινο
75 € 65 € 60 €

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνονται 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό, καθώς και όλες οι μεταφορές με πούλμαν.

Για συμμετοχή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συλλόγου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υ.Γ. Μετά από τη μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην εκδρομή από συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας και ιδιαίτερα από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα και καθώς, δυστυχώς, δεν υπήρχε αρχικά πρόβλεψη για μίσθωση δεύτερου πούλμαν (παράλειψη που σκοπεύουμε να διορθώσουμε στις επόμενες εκδρομές), καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τα γραφεία του συλλόγου μας προκειμένου να συνεννοηθούμε, ώστε να μετακινηθούν με δικά τους μέσα είτε μέχρι ενός σημείου της διαδρομής μας όπου και θα τους συναντήσουμε, είτε μέχρι τον προορισμό μας στα Καλύβια στη Λίμνη Πλαστήρα. Εμείς θα φροντίσουμε να έχουμε διαθέσιμο χώρο για να συνταξιδέψουν μαζί μας στις υπόλοιπες διαδρομές-ξεναγήσεις και ασφαλώς θα φροντίσουμε να επιβαρυνθούν μόνο με το ξενοδοχείο, χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για τις διαδρομές που θα κάνουν με το πούλμαν.