Σημαδιακή μέρα για το χώρο της Ιονικής : Ανακηρύχθηκαν  οι υποψήφιοι των αρχαιρεσιών στο Σύλλογο Συνταξιούχων – Οι συνάδελφοι εκπροσωπούνται από μία παράταξη, την «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», υλοποιώντας την πολυπόθητη ενότητα του χώρου μας!

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακήρυξης των υποψηφίων των αρχαιρεσιών του Συλλόγου Συνταξιούχων. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με χθεσινό δημοσίευμά μας, η «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κατέθεσε το ψηφοδέλτιό της και έτσι οι υποψήφιοι της παράταξής μας θα συμμετάσχουν στις εκλογές.

Μετά από την ανακήρυξη των υποψηφίων, η σημερινή ημέρα καθίσταται αυτομάτως σημαδιακή για το χώρο της Ιονικής και θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στη μακρά ιστορία μας!

Γιατί για πρώτη φορά μετά από περίπου μισό αιώνα, οι συνάδελφοί μας θα εκπροσωπηθούν στις εκλογές και συνεπώς στα όργανα του Συλλόγου Συνταξιούχων από μία παράταξη, την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Για όλους εμάς στην ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αυτή η εξέλιξη είναι μία μεγάλη δικαίωση και η αφετηρία της πραγματοποίησης του οράματος της πολυπόθητης ενότητας του χώρου της Ιονικής, το οποίο αποτελεί τον ύψιστο και διακηρυγμένο εδώ και χρόνια στόχο της παράταξής μας!

Επιπλέον, είναι μία μεγάλη δικαίωση των προσπαθειών που καταβάλαμε για τον καταρτισμό ενός ψηφοδελτίου σύνθεσης και Ιονικής αλληλεγγύης, ώστε να περιλαμβάνει συναδέλφους από διαφορετικές αφετηρίες και ιδεολογικούς χώρους και συχνά διαφορετικές απόψεις, που όμως όλοι τα παραμέρισαν προκειμένου να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας, θέτοντας ως προτεραιότητα την ενότητα του χώρου μας και βεβαίως την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των συναδέλφων και την αποτελεσματική διεκδίκηση των συμφερόντων και δικαιωμάτων μας μέσα από έναν ενιαίο, δυναμικό Σύλλογο.

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας (το οποίο θα βρείτε στο τέλος του παρόντος) θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πραγματικά άξιους συναδέλφους που έχουν ικανότητες, εμπειρία, αλλά και όρεξη και μεράκι για να ασχοληθούν με την καθημερινή λειτουργία του Συλλόγου, την αποτελεσματικότητά του και βεβαίως προκειμένου να φέρουν εις πέρας την πολυπόθητη από την συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων ενότητα του χώρου μας μέσω της ενοποίησης των συλλόγων μας.

Συνεπώς, στηρίζουμε όλοι την παράταξη της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και τους εκπροσώπους της γιατί θεωρούμε ότι μπορούν να γίνουν οι βασικοί παράγοντες και συντελεστές της ενότητας του χώρου μας και της επιτυχημένης αντιμετώπισης των θεμάτων που μας απασχολούν, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της μεγάλης Ιονικής Οικογένειας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, η Γενική Συνέλευση της 27ης Οκτωβρίου 2021 αποφάσισε για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Συνταξιούχων η επιστολική ψήφος να επεκταθεί στο σύνολο της επικράτειας (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

· Καλούμε όλους τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων να συμμετάσχουν στις εκλογές προκειμένου να εκφραστεί μέσω των αρχαιρεσιών η πλειοψηφία του χώρου μας.

· Καλούμε όλους τους συναδέλφους, από όλες τις διαφορετικές παρατάξεις, τάσεις και απόψεις, να συμπορευτούν με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ προκειμένου να αντιπροσωπεύει πραγματικά το σύνολο του χώρου της Ιονικής!

(πατήστε πάνω για μεγέθυνση)