Συναδέλφισσά μας αναζητά εργασία

Συνάδελφοι,

Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του Συλλόγου μας προσπαθήσαμε η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να αποτελέσει την «εστία» της Ιονικής Οικογένειας και να μην περιορίζεται στα αυστηρώς συνδικαλιστικά πλαίσια, αλλά να ενσαρκώνει το πνεύμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας της Ιονικής.

Όποτε λοιπόν παρίσταται ανάγκη, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής εποχής.

Η συναδέλφισσά μας Γ.Σ. (δε θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά της) αποχώρησε πριν από λίγα χρόνια από την τράπεζα έπειτα από τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε (οι γνωστές «εθελουσίες» έξοδοι μετά από απειλές και εκβιασμούς), χωρίς, δυστυχώς να έχει ώριμο συνταξιοδοτικό δικαίωμα (που είναι πάντοτε η συμβουλή και η προτροπή μας σε όσους συμμετέχουν σε προγράμματα εθελουσίας εξόδου).

Αν και ήταν μία ιδιαίτερα ικανή υπάλληλος που είχε αποδείξει μέσα από την πορεία της στην τράπεζα την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητά της και βρήκε κάποιες θέσεις εργασίας μετά από την αποχώρησή της, εν τέλει η πανδημία και η δύσκολη συγκυρία είχαν σοβαρές επιπτώσεις στις προσπάθειές της, αφού εδώ και κάποιους μήνες παραμένει άνεργη και αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σύντομο βιογραφικό σημείωμα που παραθέτουμε, η συναδέλφισσα εργαζόταν επί συναπτά έτη στην τράπεζα, αλλά δυστυχώς έπεσε θύμα της κρίσης του κορωνοϊού.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (πατήστε εδώ)

Απευθύνουμε έκκληση στα μέλη του Συλλόγου μας να συνδράμουν τη συναδέλφισσά μας στην ανεύρεση εργασίας. Η συναδέλφισσα είναι πρόθυμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία την οποία μπορεί να υποστηρίξει και είναι βέβαιο ότι οι ικανότητες, η συνέπεια και η υπευθυνότητά της θα ανταμείψουν όποιον την εμπιστευτεί. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με το Σύλλογό μας προκειμένου να τον φέρουμε σε επαφή με τη συναδέλφισσα.

Είναι μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουμε ότι εμείς της Ιονικής είμαστε πάνω από όλα μία Οικογένεια!