Καλό ταξίδι Υπατία

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 62 ετών η συνάδελφός μας Υπατία Αλεξιάδου τρεις ημέρες πριν την ονομαστική της εορτή, η οποία είχε υπηρετήσει στα υποκαταστήματα Κορυδαλλού, Άνδρου, Περιφερειακής Διεύθυνσης Πειραιώς και νήσων Αιγαίου και Νίκαιας. Την Υπατία διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και είναι βέβαιο ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί της, θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία. Επίσης ένα στοιχείο που την χαρακτήριζε ήταν ο σεβασμός των αποφάσεων του Συλλόγου μας και η διαρκής συμμετοχή της στης δράση μας.

Δυστυχώς η Υπατία έφυγε από κοντά μας δίνοντας για χρόνια μια άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, φεύγοντας πολύ νέα . Κανένας μας δεν πρόκειται να ξεχάσει την Υπατία για τον άριστο χαρακτήρα της, για την αλληλεγγύη που αντιμετώπιζε τους συναδέλφους της και την πηγαία καλοσύνη που την χαρακτήριζε.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στο σύζυγο της Νίκο και την κόρη της Ελπινίκη. Το κενό που αφήνει στην οικογένειά της είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουν ενωμένοι για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Η εξόδιος ακολουθία της συναδέλφισσας θα γίνει αύριο, Τετάρτη 2 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ταξιάρχη στον Κορυδαλλό, ώρα 10 π.μ..

Καλό ταξίδι Υπατία!