Επιστολή στο διοικητή του e-ΕΦΚΑ για άμεση πραγματοποίηση συνάντησης προκειμένου να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την είσπραξη του συνόλου των επιδικασθέντων ποσών εις βάρος της Alpha Bank υπέρ του κλάδου πρόνοιας της Ιονικής

Συνάδελφοι,

Με το χθεσινό (13.5.21) δημοσίευμά μας (βλ. εδώ), σας ενημερώσαμε ότι το Γραφείο του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Πάνου Τσακλόγλου διαβίβασε στον καθ’ ύλην αρμόδιο διοικητή του e-ΕΦΚΑ, κ. Χρήστο Χάλαρη, την υπ’αριθμ. 8-2.3.21 επιστολή μας (στην οποία αναλύαμε το αίτημά μας για την είσπραξη του συνόλου των επιδικασθέντων ποσών εις βάρος της Alpha Bank υπέρ του κλάδου πρόνοιας της Ιονικής),  με την παράκληση να προχωρήσει σε ενέργειες.

Αφού πλέον επίσημα το Υπουργείο έχει αναθέσει τη διεκπεραίωση της υπόθεσης στη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, αποστείλαμε στο διοικητή κ. Χρήστο Χάλαρη την κάτωθι επιστολή, ζητώντας του να πραγματοποιήσουμε άμεσα συνάντηση προκειμένου να του αναπτύξουμε δια ζώσης την τεκμηρίωση του δίκαιου αιτήματός μας ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες το συντομότερο δυνατόν:

ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – Επιστολή No 13-14.5.21

Μετά από τη διαβίβαση της υπόθεσης στο διοικητή του e-ΕΦΚΑ, αναμένουμε πλέον την απάντηση του κ. Χάλαρη ώστε να πραγματοποιήσουμε άμεσα αυτήν την κρίσιμη συνάντηση, προκειμένου να ενεργήσει σύμφωνα με τα συμφέροντα του e-ΕΦΚΑ και των ασφαλισμένων, όπως επιτάσσει ο ρόλος του και όχι για τα συμφέροντα της Alpha Bank που επιχειρεί να αποφύγει τις νόμιμες υποχρεώσεις της στα ταμεία μας!