Αντίο Γιάννη – Συλλυπητήρια Μαρία

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 95 ετών ο συνάδελφός μας Ιωάννης Κουμάντος, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη Ρόδο, το Κεντρικό, τη Σπάρτη, την Αλεξανδρούπολη, την Ελευσίνα, την Ιεράπετρα, την Πλατεία Βάθης, το Κορωπί ως Διευθυντής, το Περιστέρι, τα Πετράλωνα, την Ηλιούπολη ως Διευθυντής και τη Διεύθυνση Εργασιών και Καταστημάτων. Τον Γιάννη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και είμαστε βέβαιοι ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί του θα θυμούνται με αγάπη και σεβασμό την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Η απώλειά του βέβαια αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην όμορφη οικογένεια που είχε δημιουργήσει και εμείς ευχόμαστε κουράγιο στην επίσης συναδέλφισσα κόρη του Μαρία και την κόρη του Βασιλική, που είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουν ενωμένες και θα τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του εκλιπόντος συναδέλφου, ο οποίος ήθελε να ταφεί στο χώρο όπου έχει ταφεί και η μητέρα του, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Τρίτη 11/5/21, ώρα 17:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Κοιμητήριο Ελευσίνας.

Καλό ταξίδι Γιάννη!