ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την καλύτερη συνεργασία των μελών μας με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους 

Συνάδελφοι,

Λόγω της πολυετούς συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον κο Γιώργο Κουτρουμάνη σε σειρά ασφαλιστικών υποθέσεων, έχουμε παρατηρήσει ότι αρκετοί συνάδελφοι στρέφονται στο γραφείο του, αναθέτοντάς του τη διαχείριση προσωπικών υποθέσεών τους.

Ωστόσο, για την καλύτερη συνεργασία των μελών μας με το γραφείο του κ. Κουτρουμάνη και καθώς δε μεσολαβεί ο Σύλλογός μας σε αυτές τις υποθέσεις, θα πρέπει τα μέλη μας να έρχονται σε επαφή με τους συνεργάτες του κ. Κουτρουμάνη και να τους δίνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που αφορούν τις υποθέσεις τους.

Το αναφέρουμε αυτό διότι σε επικοινωνία με τον κ. Κουτρουμάνη μας τόνισε ότι παρατηρήθηκε το φαινόμενο ορισμένοι συνάδελφοι να αποστέλλουν, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση προς το γραφείο του κ. Κουτρουμάνη, κλήσεις για δικαστήριο και βεβαίως με αυτόν τον τρόπο υφίσταται σοβαρός κίνδυνος να υπάρξουν παραλείψεις στη διαχείριση των υποθέσεων.

Επομένως, θα σας παρακαλούσαμε για την καλύτερη οργάνωση της συνεργασίας σας τόσο με το γραφείο του κ. Κουτρουμάνη όσο και με όποιο άλλο γραφείο επιλέξετε, να προηγείται ενημέρωση.

Συγκεκριμένα μάλιστα για το γραφείο του κ. Κουτρουμάνη μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του email που τηρεί η εταιρεία του «Συμβουλευτική»symvouleutiki@gmail.com .

Σε πρώτη φάση να αποστέλλετε υπ’όψη της κας Άννας Τούση (συνεργάτιδα του κ. Κουτρουμάνη) ένα σύντομο  ιστορικό της υπόθεσής σας,  με στοιχεία επικοινωνίας σας και την ημερομηνία εκδίκασης για  την Τοπική Διοικητική Επιτροπή (Τ.Δ.Ε)  ή για το δικαστήριο. Κατόπιν, οι συνεργάτες του κ. Κουτρουμάνη θα επικοινωνούν μαζί σας για να σας ζητήσουν στοχευμένα, ό,τι έγγραφο απαιτείται, για την ανάληψη των εν λόγω εργασιών από το γραφείο.