H σελίδα της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο facebook ξεπεράσε τα 1.000 “Like” (“Μου αρέσει”)… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Συνάδελφοι,

Ένας από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου μας από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του ήταν να βρεθεί στο επίκεντρο του χώρου της Ιονικής, να φέρει πιο κοντά τους Ιονικάριους και να αναβιώσει τον πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης της Ιονικής Οικογένειας!

Και βεβαίως, επειδή οι σύγχρονες τεχνολογίες παρέχουν τα μέσα για άμεση ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ μας και καταργούν κάθε εμπόδιο που υπήρχε παλαιότερα, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε τα μέσα επικοινωνίας μας, προκειμένου να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι της σύγχρονης πληροφόρησης και ενημέρωσης και να προσαρμοστούμε όλοι μαζί στις εξελίξεις.

Για αυτό, εκτός από την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους συναδέλφους, η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ δε θα μπορούσε να μην εισέλθει δυναμικά στον κυρίαρχο πλέον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με απώτερο στόχο ακόμα και ο τελευταίος Ιονικάριος να επισκέπτεται τις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις σε καθημερινή βάση.

Η διστακτικότητα της πρώτη περιόδου μετατράπηκε σταδιακά σε ενθουσιασμό και μπορούμε με χαρά και περηφάνεια να σας ανακοινώσουμε ότι στην ιστοσελίδα μας στο facebook έχουν κάνει “Like” (ή “Μου αρέσει”) περισσότεροι από 1.000 χρήστες του facebook!

Μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να πούμε ότι η σελίδα facebook της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ παρέχει άμεση ενημέρωση στους απανταχού ενδιαφερόμενους που λαμβάνουν άμεσα ειδοποίηση για όλες τις ειδήσεις που αφορούν το χώρο μας και ουσιαστικά έχουν  γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου μας.

 .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

Για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας έχετε δείξει, στοιχεία που μας εντείνουν ακόμα περισσότερο την ανάγκη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλους εσάς!

. 

Συνάδελφοι, 

Όσοι ακόμα δεν έχετε κάνει “likeστη σελίδα μας, σας καλούμε να το κάνετε για να έχετε άμεση ενημέρωση για όλα τα ασφαλιστικά, εργασιακά, πολιτιστικά, αλλά και συνολικά όλα τα θέματα που αφορούν την Ιονική Οικογένεια, με τους εξής απλούς τρόπους :

.

Ή

1. Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας, θα βρείτε την ένδειξη “Ιονική Ενότητα” και από κάτω την ένδειξη “Μου αρέσει”.

 Πατήστε την ένδειξη Μου αρέσει” Like”) και θα γίνετε μέλος της σελίδας μας στο facebook.

.

Ή 

2. Στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας μας, δίπλα από την αναζήτηση (search), θα βρείτε το χαρακτηριστικό εικονίδιο του facebook    

Πατήστε το και θα μεταφερθείτε στη σελίδα μας στο facebook. Πατήστε την ένδειξη “Mου αρέσει” “Like”) και θα γίνετε μέλος της σελίδας μας στο facebook.

.

Ή

3. – Αναζητήστε τη σελίδα μας στη μηχανή αναζήτησης του facebook πληκτρολογώντας Ιονική Ενότητα”

– Κάνετε “Μου αρέσει” “Like”) και θα γίνετε μέλος της σελίδας μας στο facebook

 .

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας &

πλέον βάζουμε πλώρη για τα 2.000 “Like” !

.