Απορρίφθηκε ακόμα μία δικαστική προσπάθεια του κ. Κολλάτου, του κ. Βέργου και της παρέας τους! Να σταματήσει επιτέλους η ομηρία του Συλλόγου Συνταξιούχων και των συναδέλφων μελών του!

Χθες, Τρίτη 14/7, εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων (προσωρινή διαταγή) μία ακόμα αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου Συνταξιούχων που είχαν καταθέσει ο κ. Κολλάτος, ο κ. Βέργος και η ολιγομελής παρέα τους, η οποία απορρίφθηκε με σημερινή (Τετάρτη 15/7) απόφαση του δικαστηρίου

 .

Συνάδελφοι,

Οι τραγελαφικές καταστάσεις και η επί σειρά ετών ντροπιαστική λειτουργία του Συλλόγου Συνταξιούχων αποτέλεσαν προσβολή για το χώρο της Ιονικής και όλους τους συναδέλφους μας!

Ήρθε όμως η ώρα να κλείσει ο κύκλος της απαξίωσης του Συλλόγου οριστικά!

Δυστυχώς βέβαια η ολιγομελής ομάδα του κ. Κολλάτου και του κ. Βέργου δε φαίνεται να είναι διατεθειμένη να συνδεθεί με την πραγματικότητα, αφού μάλλον τη διακατέχει ένα ιδιότυπο, αλλά κυρίως απαράδεκτο, σύνδρομο ιδιοκτησίας στο Σύλλογο Συνταξιούχων! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι μετά από τις αλλεπάλληλες αποτυχημένες δικαστικές τους απόπειρες, εξακολουθούν να μην παραδίδουν το Σύλλογο στη νόμιμη, διορισθείσα από τη δικαιοσύνη προσωρινή του διοίκηση;;;

Μετά από την απόπειρα παραπλάνησης του δικαστηρίου από τον κ. Τάτση και την κ. Κατσιματίδου εν γνώσει του κ. Κολλάτου και του κ. Βέργου, που όμως πιάστηκαν στα πράσα και αποσύρθηκαν άρον άρον και την ακόλουθη απορριφθείσα αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διοίκησης που είχε καταθέσει η απερχόμενη διοίκηση, ο κ. Κολλάτος, ο κ. Βέργος και η παρέα τους επανήλθαν με μία νέα αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διοίκησης που εκδικάστηκε χθες.

Το αποτέλεσμα γνωστό: Για μία ακόμα φορά η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό.

Παρ’ όλες τις απανωτές δικαστικές αποφάσεις που έχουν καταστήσει αδιαμφισβήτητη διοίκηση στο Σύλλογο Συνταξιούχων τη νέα προσωρινή διοίκηση, η ολιγομελής ομάδα του απερχόμενου προεδρείου κρατά παράνομα το Σύλλογο κλειστό στερώντας τους συναδέλφους από τη στήριξή του και δεν έχουν παραδώσει στη νέα διοίκηση, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις προσωπικές τους επιδιώξεις και βεβαίως για να εμποδίσουν να επέλθει η διαφάνεια και η κάθαρση του Συλλόγου που πιθανώς δεν είναι προς το συμφέρον τους…

Ενώπιον αυτής της ακραίας, παράνομης κατάστασης, που δε συνάδει με τη συνδικαλιστική ηθική, στην οποία έχει οδηγήσει η συμπεριφορά της απερχόμενης διοίκησης, η νέα διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων έχει καταθέσει αίτηση παράδοσης, η οποία θα εκδικαστεί με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων (προσωρινή διαταγή) τη Δευτέρα 20/7.

Αφού πλέον υφίσταται αδιαμφισβήτητη άρνηση συμμόρφωσης με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, είμαστε βέβαιοι ότι με τη διαδικασία της Δευτέρας θα πέσουν τίτλοι τέλους σε αυτήν τη θλιβερή περίοδο που στιγμάτισε το Σύλλογο Συνταξιούχων, οδηγώντας τον στην αναξιοπιστία και την αδιαφάνεια.

 .

· Σταματήστε πλέον να κρατάτε δέσμιο της ματαιοδοξίας και των προσωπικών σας συμφερόντων το Σύλλογο Συνταξιούχων και τους συναδέλφους!

· Έφτασε η ώρα της Απελευθέρωσης, της Κάθαρσης, της Διαφάνειας, για να γίνει ξανά ο Σύλλογος Συνταξιούχων όλων των Ιονικάριων!