Ο Συνεταιρισμός μας έχει επανέλθει δυναμικά με σύγχρονο τρόπο λειτουργίας για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη, φθηνή, αλλά και διασκεδαστική, με μοναδικές προσφορές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!


Συνάδελφοι,

Ο Συνεταιρισμός μας (ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ.) παρέχει στα μέλη του πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, που βελτιώνουν τις αγοραστικές τους δυνατότητες και τους βοηθούν να ανταποκριθούν στις καταναλωτικές τους ανάγκες με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές .

Ενδεικτικά :

τηλεφωνία – πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης – ασφάλειες αυτοκινήτων, ακινήτων κ.λπ. – κάρτα πρωτοβάθμιας περίθαλψης – κάρτα οδοντιατρικών υπηρεσιών – ηλεκτρικό ρεύμα – φυσικό αέριο – αγορές λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών

.

Εκτός από την ιστοσελίδα και το e-shop (www.synergasya.gr) που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία, θα μπορείτε σύντομα να δείτε αναλυτικά τις συνεργασίες και τις προσφορές μας στο Ενημερωτικό Έντυπο του Συνεταιρισμού μας. Το Έντυπο επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο, αλλά η κρίση του κορωνοϊού δυστυχώς μας πρόλαβε και πλέον πιστεύουμε ότι, ανάλογα και την εξέλιξη της κατάστασης, θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.


Σας ενημερώνουμε περιληπτικά για τις Kαινούργιες Συνεργασίες και Προσφορές μας

μέχρι να κυκλοφορήσει το Ενημερωτικό Έντυπό μας:

Ειδική προσφορά για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας (Νέες Ασυναγώνιστες Τιμές!)

Βελτιωμένες παροχές στο πρόγραμμα ΕΛ.Π.Ι.Δ.Α.

Πρόγραμμα οδοντιατρικής φροντίδας με ειδικές τιμές

Πρόγραμμα κτηνιατρικής φροντίδας κατοικιδίων σε προνομιακές τιμές

Ποικιλία προγραμμάτων νοσοκομειακής περίθαλψης

Ασφάλειες Πυρός – Αυτοκινήτου σε προνομιακές τιμές

Δίκτυο ΩΡΛ και Οφθαλμίατρων


Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του Συνεταιρισμού μας κ. Δώρα Σιμιτσή: 

Τηλ.

  • 210 3250692 – 3 – 4

και στο e-mail του Συνεταιρισμού μας

  • synergasya@gmail.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial