Μετά από ενέργειες του Συλλόγου μας πιστώθηκαν οι δικαιούχοι του λογαριασμού αρωγής

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου κάθε έτους συγκαλείται το συμβούλιο εξόφλησης μερισμάτων αρωγής εργαζομένων πρώην ΙΛΤΕ που αποφασίζει για την πίστωση των συναδέλφων των ποσών που δικαιούνται από το λογαριασμό αρωγής που λειτουργεί για τους προερχόμενους από την Ιονική από το 1989.

Βέβαια, οι έκτακτες εξελίξεις λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα κατέστησαν δύσκολη τη σύγκληση των ειδικών συμβουλίων της τράπεζας τόσο για το συγκεκριμένο, όσο και για άλλα θέματα που αφορούν συναδέλφους μας.

Ωστόσο, επειδή αρκετοί συνάδελφοί μας είχαν υπολογίσει σε αυτά τα χρήματα για να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους, ο Σύλλογός μας κινήθηκε άμεσα και αφού τις προηγούμενες μέρες είχε θέσει το θέμα προφορικά στις αρμόδιες υπηρεσίες της τράπεζας, απέστειλε χθες (Τετάρτη 8/4/20) επιστολή στην τράπεζα στην οποία εξέφραζε την κατανόησή του για τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, αλλά ζητούσε από την τράπεζα σε ένδειξη καλής θέλησης να συγκαλέσει το συμβούλιο εξόφλησης μερισμάτων αρωγής εργαζομένων πρώην ΙΛΤΕ προκειμένου να αποδώσει στους δικαιούχους συναδέλφους μας τα ποσά που δικαιούνται.

ΣΥΙΛΤΕ Νο 7-8.4.20 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΡΩΓΗΣ

Πράγματι, η τράπεζα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, κινώντας τις απαραίτητες διαδικασίες και πιστώνοντας ήδη τους περισσότερους δικαιούχους συναδέλφους μας. Σε όσους δικαιούχους συναδέλφους η τράπεζα λόγω των δυσκολιών των ημερών δεν πρόλαβε να καταβάλει τα χρήματα, θα πιστωθούν το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 15/4.

Ευχαριστούμε την τράπεζα που έδειξε την απαραίτητη ευαισθησία σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Εμείς πάντοτε ευελπιστούμε όλα τα θέματα που δημιουργούνται να λύνονται με καλή θέληση και διάλογο, προκειμένου να υπάρχει αρμονική συνεργασία και ικανοποιητική λειτουργία της τράπεζας.