Πρώτη και στην κηπουρική η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ! – Συμβουλές για το μπόλιασμα οπωροφόρων δέντρων από εξειδικευμένο επαγγελματία

Συνάδελφοι,

Ο ηλιόλουστος καιρός ήδη μας προδιαθέτει για τον ερχομό της Άνοιξης… Η εποχή της ανθοφορίας είναι προ των πυλών και αν μην κρυβόμαστε,  κηπουρική αποτελεί ένα κατ’ εξοχήν αξιόλογο χόμπι για τους συνταξιούχους συναδέλφους μας… Οι εκατοντάδες «εραστές της κηπουρικής» συνάδελφοι, ετοιμάζονται να επιδοθούν σε διάφορες εργασίες, μεταξύ των οποίων βέβαια και το μπόλιασμα οπωροφόρων δέντρων (πορτοκαλιές, λεμονιές, μανταρινιές κ.λπ.).

Στις συζητήσεις μεταξύ των συναδέλφων, πολλοί έχουν εκφράσει την επιθυμία εξεύρεσης ενός ειδικού στο μπόλιασμα για να τους βοηθήσει και να έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ο Σύλλογός μας λοιπόν, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την πολύπλευρη δραστηριότητά του, αφού εισάκουσε τις ανάγκες των συναδέλφων και βρήκε έναν έμπειρο και ικανότατο επαγγελματία στο μπόλιασμα, ο οποίος προς τα τέλη Μαρτίου θα έρθει στην Αθήνα και θα παραμείνει μία ή δύο μέρες, αναλόγως τις περιπτώσεις που θα κληθεί να εξυπηρετήσει, ώστε να διευκολύνει τους συναδέλφους που θέλουν να μπολιάσουν τα δέντρα τους.

Όσοι συνάδελφοι της Αττικής επιθυμείτε να λάβετε τις συμβουλές ενός επαγγελματία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενημερώστε τη γραμματεία του Συλλόγου μας, προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα για να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.