Με ατελείωτο γλέντι, τραγούδι και χορό κόψαμε την πίτα του Συλλόγου μας την Παρασκευή 7/2 στο κέντρο «Μουσικές Διαδρομές» (φωτογραφίες)

Συνάδελφοι,

Η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας είναι ένας σημαντικός θεσμός πλέον για την Ιονική Οικογένεια και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να ξαναβρισκόμαστε και να διασκεδάζουμε μαζί! Το πνεύμα συναδελφικής αλληλεγγύης και αγάπης που συνεχίζει να διαπερνά όλους τους προερχόμενους από την Ιονική συνεπήρε τους συναδέλφους που γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο «Μουσικές Διαδρομές» (Πατησίων 208 & Καλλιφρονά) την Παρασκευή 7/2.

Φέτος πήραμε την απόφαση να επισκεφθούμε το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ένας από τους τελευταίους αυθεντικούς ρεμπέτες, ο Μπάμπης Τσέρτος με την ορχήστρα του. Οι συνάδελφοι που συνέρρευσαν στην εκδήλωση συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της με την καλή τους διάθεση, το κέφι και το χαμόγελό τους.

· Η προσέλευση ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 μ.μ., καθόσον αρκετοί συνάδελφοι ήταν ανυπόμονοι για την όμορφη βραδιά που θα ακολουθούσε και σύντομα το κέντρο ήταν γεμάτο!

· Η βραδιά ξεκίνησε με τα πρώτα απολαυστικά εδέσματα που μας προσέφεραν και βέβαια με άφθονο κρασί για να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για το γλέντι που θα ακολουθούσε!

· Πριν την έναρξη του μουσικού προγράμματος και αφού είχε ολοκληρωθεί η προσέλευση των συναδέλφων, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ανέβηκαν στη σκηνή για να ευχηθούν η νέα χρονιά να είναι καλότυχη για το χώρο της Ιονικής και να κόψουν την πίτα μας. Την κλήρωση για το κωνσταντινάτο φλουρί ανέλαβε η Πρόεδρος της Επιτροπής Αιμοδοσίας, συναδέλφισσα Τασία Ηλιοπούλου, η οποία κλήρωσε τον τυχερό λαχνό στη Σίντι, την κόρη της αγαπητής μας συναδέλφισσας, Χρηστίνας Σωτήρχου. Ευχόμαστε στη Σίντι υγεία και ευτυχία για την ίδια και τους αγαπημένους της και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η Ιονική βραδιά θα της μείνει αξέχαστη!

· Μετά το πέρας της κοπής της πίτας και καθώς η νύχτα… βάθαινε, είχε φτάσει η ώρα να ξεκινήσει το μουσικό πρόγραμμα και να δοθεί το έναυσμα για το ολονύχτιο γλέντι που ακολούθησε! Πρώτη βγήκε στη σκηνή η Νάντια Καραγιάννη για να μας ζεστάνει με τις όμορφες ερμηνείες της σε υπέροχα, κλασικά, λαϊκά ελληνικά τραγούδια και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Μπάμπης Τσέρτος, ο οποίος πράγματι μας χάρισε ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε τις πιο ωραίες στιγμές της ελληνικής λαϊκής μουσικής, συνθέτοντας ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

· Το κρασί είχε ήδη αρχίσει να ρέει άφθονο και σε συνδυασμό βέβαια με την καλή διάθεση και την ενέργεια που έδωσαν στην εκδήλωση οι συνάδελφοι, κυριάρχησαν το τραγούδι, ο χορός και το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

· Ευχόμαστε το 2020 να είναι μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για τους απανταχού Ιονικάριους, με το βλέμμα πάντοτε στην πολυπόθητη ενότητα της Ιονικής Οικογένειας με τη συγχώνευση των συλλόγων μας.

 .

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συνετέλεσαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και τους υπεύθυνους του Κέντρου “Μουσικές Διαδρομές” για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους.