Η άγνοια μόνιμος οδηγός τους…

Χθες, Πέμπτη 6/2/2020 επρόκειτο να εκδικαστεί η αίτηση ανάκλησης της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ εναντίον της απόφασης του Εφετείου Αθηνών που ακύρωσε την τροποποίηση του καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ του 2015. Την υπόθεση ακύρωσης της τροποποίησης του καταστατικού είχε κινήσει με ανακοπή του ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνοκάρτας, στην οποία έκανε πρόσθετη παρέμβαση η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Μετά την πρωτόδικη απόφαση που ακύρωνε την τροποποίηση του καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, στο Εφετείο συμμετείχαν με πρόσθετες παρεμβάσεις όλοι οι Σύλλογοι που αγωνιζόμαστε σε κοινό μέτωπο για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης (ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, Σύλλογος Εργαζομένων Ιονικής Τράπεζας,  Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην Εθνοκάρτας, Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής και Σύλλογος Συνταξιούχων Τράπεζας Αθηνών και Eurobank Εργασίας) και… από το πουθενά έκανε την εμφάνισή του και ο κ. Κολλάτος – όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! –  που θυμήθηκε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση, προκαλώντας τη θυμηδία των παρευρισκόμενων! Το Εφετείο επικύρωσε την απόφαση του Πρωτοδικείου, ακυρώνοντας το καταστατικό του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Χθες,  (σ.σ. Πέμπτη 6/2/20) επρόκειτο να εκδικαστεί στον Εφετείο Αθηνών η αίτηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για την ανάκληση της απόφασης του Εφετείου. Η καταστροφική διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, διαισθανόμενη του συνολικού ελλείμματος των επιχειρημάτων της, παραιτήθηκε από την εκδίκαση.

Ο κ. Κολλάτος και ο κ. Βέργος, προφανώς επειδή δεν είχαν μέχρι σήμερα τύχει δικαστικής δικαίωσης στις δικαστικές προσπάθειές τους, πίστεψαν ότι αυτή η εξέλιξη τους αφορά και έσπευσαν να την οικειοποιηθούν πανηγυρίζοντας…

Μόνο που για μία ακόμα φορά κατόρθωσαν να αναδείξουν την άγνοιά τους, αφού θεώρησαν ότι αυτή η παραίτηση ανοίγει το δρόμο για υποτιθέμενες διεκδικήσεις τους. Δεν έχουν προφανώς αντιληφθεί ότι η καταστροφική διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, μετά την ακύρωση της τροποποίησης του καταστατικού, έσπευσε να επανατροποποιήσει το καταστατικό με τη «Γενική Συνέλευση-φάντασμα» της 5/8/18, την οποία έχουμε προσβάλει με αγωγή και αναμένουμε την έκδοση απόφασης!

Επιπλέον, επικαλούνται αγωγή από 21 ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου, η οποία δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση και δεν έχει καμία πιθανότητα δικαίωσης, παρά μόνο προβλήματα δημιουργεί, αφού επιδιώκουν… άρες μάρες κουκουνάρες και μάλιστα προσφέρουν απλόχερα επιχειρήματα στην καταστροφική διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ότι τάχα οι συνταξιούχοι διεκδικούν την επαναφορά των επικουρικών συντάξεων στα 900 ευρώ, τα οποία χρησιμοποιεί κατά κόρον η διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ σε όλες τις πρόσφατες εκδικάσεις…

Προτρέπουμε όσους συναδέλφους είχαν παρασυρθεί λόγω άγνοιας και είχαν συμμετάσχει στην αγωγή που επικαλούνται οι κκ. Κολλάτος και Βέργος, να παραιτηθούν άμεσα, γιατί αυτή η αγωγή στρέφεται ευθέως εναντίον των ασφαλιστικών μας συμφερόντων.

Τέλος, θα συνιστούσαμε στους κκ. Κολλάτο και Βέργο, για μία ακόμα φορά, να μένουν μακριά από δικαστήρια, καθώς εκτίθενται, αφού είναι φανερή η αδυναμία και η άγνοιά τους και μάλιστα προκαλούν προβλήματα στις σοβαρές διεκδικήσεις μας!