Η κόρη του συναδέλφου μας Πρόδρομου Καραγιάννη αναζητά εργασία

Ο Σύλλογός μας πάντοτε στηρίζει τις προσπάθειες της νέας γενιάς της Ιονικής οικογένειας, στις προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής εποχής.

Ο συνάδελφος Πρόδρομος Καραγιάννης που υπηρέτησε στη Διεύθυνση Περιουσίας είναι μία από τις πλέον συμπαθητικές μορφές της Ιονικής Οικογένειας και έχει κερδίσει όλους τους συναδέλφους που τον έχουν γνωρίσει με την καλοσύνη και την ευγένειά του.

Η κόρη του Πρόδρομου, Κατερίνα, ηλικίας 26 ετών, αναζητά εργασία. Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (μάλιστα με βαθμό «Λίαν Καλώς, 7,55») και έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη εργασιακή εμπειρία, καθόσον έχει εργαστεί εδώ και αρκετά χρόνια, απασχολούμενη κυρίως σε γραμματειακές και λογιστικές θέσεις (έχοντας μάλιστα κάνει και 6μηνη πρακτική στην Alpha Bank).

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο συνημμένο βιογραφικό της, η Κατερίνα έχει πιστοποιημένες οικονομικές, λογιστικές γνώσεις,  καθώς και πιστοποιημένες γνώσεις Η/Υ, ενώ επίσης γνωρίζει Αγγλικά και διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η κόρη του συναδέλφου μας αναζητά κατά προτίμηση θέση εργασίας ως Υπάλληλος λογιστηρίου / γραμματειακή υποστήριξη / λοιπές εργασίες γραφείου / εξυπηρέτηση πελατών / ταμίας / πωλήτρια, αλλά είναι πρόθυμη να εργαστεί και σε άλλα εργασιακά αντικείμενα.

Απευθύνουμε έκκληση στα μέλη του Συλλόγου μας να συνδράμουν την κόρη του συναδέλφου μας στην ανεύρεση εργασίας. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει είτε με το Σύλλογό μας είτε με την Κατερίνα στο

6945547132

ή

στο mail katerinakaragianni7@hotmail.gr