«ΘΥΜΑΣΑΙ» – Ακούστε το νέο, υπέροχο τραγούδι του μοναδικού συναδέλφου μας Ιπποκράτη Ξυλά (βίντεο)

Ο συνάδελφός μας Ιπποκράτης Ξυλάς δε χρειάζεται πολλές συστάσεις… Ο δικός μας Ιπποκράτης (που υπηρέτησε στα καταστήματα Αμαρουσίου, Αγ. Κωνσταντίνου, Πλατείας Βάθης, το ΤΑΠΙΛΤ, Σκρα, Ιλισίων, Καλλιθέας, Χαροκόπου και Αμπελοκήπων από όπου και αποχώρησε) απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής της Ιονικής Οικογένειας, καθώς σε όλη τη διάρκεια του εργασιακού του βίου και συνολικά της αντισυμβατικής ζωής του, έκανε μόνο φίλους μέσα από το μοναδικό του χιούμορ και τον εκπληκτικό του χαρακτήρα! Όσοι συνάδελφοι είχαν την τύχη και την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του του τρέφουν βαθύτατη εκτίμηση και αγάπη και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι… λάμπουν ολόκληροι όταν τον αντικρίζουν!

Βέβαια, πέραν της σταδιοδρομίας του στην τράπεζα, όλοι γνωρίζουμε ότι η μεγάλη του αγάπη και πάθος ήταν, είναι και θα είναι το ελληνικό τραγούδι! Ο Ιπποκράτης, με την υπέροχη φωνή, έχει ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι εδώ και δεκαετίες, με ιδιαίτερη επιτυχία. Παρέα με τις ερμηνείες του έχει μεγαλώσει η Ιονική Οικογένεια, τραγουδώντας σε πολλούς καλλιτεχνικούς χώρους και κέντρα τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, με ξεχωριστό σημείο αναφοράς το θρυλικό «Piano Bar Porto» της οδού Μιχαλακοπούλου που αποτέλεσε επί σειρά ετών το μόνιμο στέκι των απανταχού Ιονικάριων, όπου ο Ιπποκράτης μας χάρισε αμέτρητες, υπέροχες βραδιές.

Σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με το τραγούδι (εμφανίζεται τα σαββατοκύριακα στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ερατούς» – Χαροκόπου 93 και Ελευθερίου Βενιζέλου, 1ος όροφος, Καλλιθέα) και μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα πραγματικά καθηλωτικό τραγούδι με τίτλο «ΘΥΜΑΣΑΙ» με υπέροχη μουσική (Γιώργος Γκαβογιάννης) και στίχους (Ηλίας Παπάς), που κατά την ταπεινή μας γνώμη είναι η κορυφαία του ερμηνεία και το οποίο μπορείτε να βρείτε στο youtube :

.