ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ αλλάζει σελίδα στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. Απορρίφθηκαν οι ενέργειες της πρώην διοίκησης και σήμερα στις 17:00 μ.μ. συγκροτείται σε Σώμα η προσωρινή διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο

Με χθεσινή, ιστορική για την επικουρική μας ασφάλιση, απόφαση με τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναστολής της τακτικής απόφασης του Πρωτοδικείου Αθήνας για διορισμό προσωρινής διοίκησης που είχαν καταθέσει ασφαλισμένα μέλη κατευθυνόμενα από την πρώην διοίκηση και κατά συνέπεια το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ αλλάζει σελίδα.

 .

Συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ είναι ραγδαίες! Μετά από το διορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο Αθηνών και την απόρριψη της αίτησης προσωρινής αναστολής της εν λόγω απόφασης, συγκροτείται σήμερα σε Σώμα στα γραφεία του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ (Ευπόλιδος 8) στις 17:00 μ.μ. η προσωρινή διοίκηση, μετά από την πρόσκληση που απέστειλε η πρώτη διορισμένη σύμβουλος κ. Μαρία Φεστερίδου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κ. Φεστερίδου που έχει επιφορτιστεί με τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου θα τηρήσει τις διαδικασίες, ώστε από σήμερα το Ταμείο να έχει διοίκηση. Οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη, μετά και τη δικαστική απόφαση, θα είναι εκτροπή!

Πιστεύουμε ότι η προσωρινή διοίκηση που θα συγκροτηθεί σε Σώμα θα τηρήσει απαρέγκλιτα όλες τις διαδικασίες που επιβάλλει η δικαστική απόφαση.

Η Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά αποδοκίμασε τις καταχρηστικές μεθοδεύσεις της πρώην διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤΑΤ και οδηγεί πλέον το Ταμείο μας στο δρόμο της νομιμότητας.

 .

Συνάδελφοι,

Διανύουμε τις πλέον κρίσιμες στιγμές για την επικουρική μας σύνταξη και οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Στο εξής απαιτείται ψυχραιμία, νηφαλιότητα, ομοψυχία και μεστές αποφάσεις.  Δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή από την επαναφορά της ομαλότητας και της νομιμότητας στη διοίκηση του Ταμείου, όπως όρισε η Δικαιοσύνη.