Έναρξη της θεατρικής σεζόν με την παράσταση «ΩΝΑΣΗΣ – ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ» στο Θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» την Παρασκευή 22/11 στις 20:30 μ.μ.

Η Επιτροπή Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα θεατρικά δρώμενα, αφού οι συνάδελφοι αποδεικνύουν με τη συμμετοχή τους την αγάπη και την προτίμησή τους στο παλκοσένικο. Όπως κάθε χρόνο, ευελπιστούμε φέτος να απολαύσουμε όλοι μαζί αξέχαστες θεατρικές εμπειρίες στα καλύτερα έργα, με ειδικές προσφορές για το Σύλλογό μας!

Η φετινή θεατρική σεζόν ξεκινά με την παράσταση «ΩΝΑΣΗΣ – ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ», στο θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 20:30 μ.μ..


Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τον τίτλο, το έργο αναφέρεται στη ζωή του Έλληνα θρύλου του παγκόσμιου επιχειρηματικού κόσμου. Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η πολυτάραχη επαγγελματική και προσωπική πορεία του «κοφτερού μυαλού» που ξεκίνησε από το μηδέν και «διαβάζοντας» την εποχή του κατόρθωσε με το θάρρος και το επιχειρηματικό του ένστικτο να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα και το όνομά να θεωρείται συνώνυμο του κροίσου, παρουσιάζεται από τον Σταμάτη Φασουλή και ένα θίασο 25 ηθοποιών, σε μία θεατρική απόδοση βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες που έχει όλα τα στοιχεία της σύγχρονης τραγωδίας: δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ταραχώδους ζωής του, την Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς

Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη

Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης

Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Σταμάτης Φασουλής

Δήμητρα Ματσούκα

Κατερίνα Παπουτσάκη

Μέμος Μπεγνής

Ευγενία Δημητροπούλου

Αγησίλαος Μικελάτος

ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ:

Πένυ Αγοραστού, Γιάννης Αθητάκης, Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Τατιάνα Μελίδου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ελένη Ρουσσινού, Τζένη Σκαρλάτου, Νίκος Σταυρακούδης, Κοραλία Τσόγκα, Κώστας Φαλελάκης και άλλοι.

Διάρκεια : 2,5-3 ώρες (με διάλειμμα)


.

Ο Σύλλογός μας εξασφάλισε ειδική προσφορά για τα μέλη μας:

– 24 ευρώ για θέσεις στο κέντρο της πλατείας (αρχική τιμή 30)

 

  • Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου μας (210 3250692-3-4) προκειμένου να σας κρατήσουμε θέσεις

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ! Οι θέσεις θα κλείνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ   μετά την καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

  • Έχοντας εξασφαλίσει θέσεις για τους συναδέλφους μας στο κέντρο της πλατείας, όσοι κλείσουν εισιτήρια πιο γρήγορα θα έχουν βεβαίως και τις καλύτερες θέσεις

  • Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

.

Η θεατρική σεζόν ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, με μία παράσταση που είμαστε βέβαιοι ότι θα προκαλέσει αίσθηση και αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς. Σπεύσατε να κλείσετε θέσεις και βέβαια σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες προσφορές του Συλλόγου μας για πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις που είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν πλήρως τις θεατρικές σας ανησυχίες!