Πήγαμε στο πολυβραβευμένο και πολυακουσμένο θεατρικό έργο “Master Class” που πράγματι επιβεβαίωσε τη φήμη του!

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει χτίσει ήδη μία παράδοση παρακολούθησης των πλέον επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων. Πιστοί στην αγάπη μας για το θέατρο, δε θα μπορούσαμε να μην επισκεφθούμε την παράσταση που έχει προκαλέσει… πάταγο τη φετινή σεζόν, το πολυβραβευμένο «Master Class».  Η φήμη του έργου προηγείται, αφού έχει προκαλέσει αίσθηση στα φετινά καλλιτεχνικά δρώμενα και μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι η παράσταση είναι sold out! Ωστόσο, η Πολιτιστική Επιτροπή του Συλλόγου μας κατόρθωσε να βρει 60 εισιτήρια πάντα σε μειωμένη τιμή που έγιναν… καπνός! Και πάλι όμως δεν κατέστη εφικτό να ικανοποιηθεί απόλυτα η τεράστια ζήτηση που υπήρχε από τους συναδέλφους μας. Όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή αυτήν τη φορά, θα κάνουν υπομονή για την επόμενη σεζόν, καθώς το έργο θα συνεχιστεί και του χρόνου και υποσχόμαστε να δώσουμε ξανά δυναμικά το παρών!

Πράγματι, την περασμένη Πέμπτη 28/3 επισκεφθήκαμε το θέατρο «Μικρό Χορν» για να απολαύσουμε μία από τις καλύτερες σύγχρονες ηθοποιούς, τη Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της σπουδαιότερης φωνής του 20ού αιώνα, της Μαρίας Κάλλας.

Η ερμηνεία της κ. Ναυπλιώτου και το έργο συνολικά έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και μπορούμε να πούμε χωρίς καμία επιφύλαξη ότι τις αξίζουν δικαιωματικά! Όσοι τυχεροί δώσαμε το παρών, γίναμε μάρτυρες ενός σπουδαίου θεατρικού γεγονότος που πιστεύουμε ότι θα μας μείνει αξέχαστο για χρόνια!

Οι δραστηριότητες της Επιτροπής Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας του Συλλόγου μας βέβαια συνεχίζονται, επομένως να παραμένετε πάντοτε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να προλαβαίνετε να δηλώνετε συμμετοχή και να ζείτε μαζί με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ τις μοναδικές εμπειρίες που σας προσφέρουμε!