Η συναδέλφισσα Χασακή Ντίνα αναζητά κατοικία προς ενοικίαση στα Βόρεια Προάστια για την κόρη της Βάσια που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Συνάδελφοι,

Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του Συλλόγου μας προσπαθήσαμε η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να αποτελέσει την «εστία» της Ιονικής Οικογένειας και να μην περιορίζεται στα αυστηρώς συνδικαλιστικά πλαίσια, αλλά να ενσαρκώνει το πνεύμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας της Ιονικής.

Όποτε λοιπόν παρίσταται ανάγκη, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας, έχοντας μάλιστα μία ιδιαίτερη ευαισθησία στη νέα γενιά της Ιονικής!

Επειδή λοιπόν η κόρη της συναδέλφισσας Χασακή Ντίνα από το Αγρίνιο, η οποία μάλιστα πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αλλά και το πρώτο εγγόνι της Ντίνας, αναζητά και η ίδια τη… δική της εστία στην Αθήνα, παρακαλούμε τους συναδέλφους να τη βοηθήσουν!

Η κόρη της συναδέλφισσας, Βάσια Χασακή, διαιτολόγος στο επάγγελμα, ενδιαφέρεται να νοικιάσει κατοικία (3άρι ή 4άρι δηλ. 2 ή 3 υπνοδωμάτια) σε περιοχές των Βορείων Προαστίων (Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεύκη, Χολαργό κ.λπ.), σε άριστη κατάσταση. Δυστυχώς αναζητά εδώ και κάποιους μήνες κατοικία, χωρίς να έχει βρει κάποια που να εκπληρώνει σε αυτές τις προϋποθέσεις.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της προκειμένου να βοηθήσετε την κόρη της να γεννήσει το πρώτο της παιδί στο νέο της σπίτι!

Τηλ. επικοινωνίας 6946886244