Έργα… ξυλουργικής τέχνης από το συνάδελφο Μάνο Στιβανάκη

Πάντοτε επιθυμούμε να παρουσιάζουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας τις δραστηριότητες των συναδέλφων μας που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και τα συνδικαλιστικά πλαίσια, αναδεικνύοντας τις πολλαπλές πτυχές των προσωπικοτήτων τους.

Ο συνταξιούχος συνάδελφός μας Μάνος Στιβανάκης που είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό, την Ιπποκράτους, τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Γενικών Λειτουργιών, τη Διεύθυνση Γενικών Υπηρεσιών και Προμηθειών και τη Διεύθυνση Λειτουργικής Υποστήριξης, ασχολείται – όπως θα διαπιστώσετε με ιδιαίτερη επιτυχία – με την ξυλουργική, δημιουργώντας εκπληκτικές χειροποίητες ξυλοδημιουργίες!

Το ξύλο δημιουργεί πάντοτε μία αίσθηση «ζεστασιάς», καθώς σίγουρα ξυπνά σε όλους την επαφή μας με τη φύση. Όταν μάλιστα έχει επεξεργασθεί από τα μαγικά χέρια του συναδέλφου, τότε μιλάμε για έργα… ξυλουργικής τέχνης.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις δημιουργίες του στο λογαριασμό του στο Instagram και εφόσον σας αρέσουν να επικοινωνήσετε με τον Μάνο για να δημιουργήσει για εσάς!

…………………..

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

  • Κιν. : 6945875995

  • Instagram : manos.stiv

  • e – mail : stivmanos@gmail.com