Η νέα θεατρική σεζόν ξεκίνησε και η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ σας ξαναπάει θέατρο στην παράσταση “Τζάσμιν” (θέατρο «ΔΙΑΝΑ», Ιπποκράτους 7)

.

Η νέα θεατρική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και πλειάδα παραστάσεων μας υπόσχονται ψυχαγωγία και διασκέδαση. Οι συνάδελφοι-λάτρεις των καλλιτεχνικών δρώμενων αναμένουν την ανακοίνωση των παραστάσεων που θα παρακολουθήσουμε με το Σύλλογό μας. Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ σας πάει θέατρο λοιπόν για μία ακόμα φορά, ξεκινώντας τη φέτος με την παράσταση «Τζάσμιν» που ανεβαίνει στο θέατρο «ΔΙΑΝΑ» (Ιπποκράτους 7).

.

Η Ελένη Ράντου εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα της διασκευής του οσκαρικού αριστουργήματος του Γούντυ Άλεν BLUE JASMINE, το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο, κάτι που γοήτευσε ιδιαίτερα το μεγάλο δημιουργό, σε θεατρική διασκευή της Ελένης Ράντου και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Από την 1η Νοεμβρίου, λοιπόν, η Ελένη Ράντου θα ενσαρκώσει την πλούσια χρεωκοπημένη Τζάσμιν, η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ. Η απέχθειά της προς τον Τσίλυ πυροδοτεί ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και καταστάσεις. Στην προσπάθεια της πρωταγωνίστριας να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η ταινία είχε λάβει υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Σκηνοθεσία : Σταμάτης Φασουλής

Θεατρική απόδοση : Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Σκηνικά : Μαγιού Τρικεριώτη

Κοστούμια : Κική Γραμματικοπούλου

Φωτισμοί : Σάκης Μπιρμπίλης

Μουσική επιμέλεια : Ιάκωβος Δρόσος

Κίνηση : Αντιγόνη Γύρα

Φωτογραφίες : Γιώργος Καβαλλιεράκης

ΠΑΙΖΟΥΝ : Ελένη Ράντου, Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Δημήτρης Καπετανάκος και Ορέστης Καρύδας

 .

Ο Σύλλογός μας εξασφάλισε θέσεις με μειωμένο εισιτήριο, για την Παρασκευή 30/11, ώρα 8:00 μ.μ.

Ειδική προσφορά για τα μέλη του Συλλόγου μας : 12 ευρώ (αρχική τιμή 15)

 


Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου μας (210 3250692-3-4) προκειμένου να σας κρατήσουμε θέσεις. Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

.

* Να είστε σε ετοιμότητα, γιατί τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και άλλες θεατρικές παραστάσεις.