ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Διεκδίκηση αναδρομικών δώρων και επιδόματος αδείας

Συνάδελφοι,

Πρόσφατα προκλήθηκε πολύς θόρυβος γύρω από την απόφαση του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που έκρινε παράνομη την κατάργηση των δώρων για συνταξιούχο που προσέφυγε σε αυτό. Συγκεκριμένα δικαίωσε τον προσφεύγοντα για επιστροφή 11.184,57 ευρώ που αντιστοιχεί μαζί με τους τόκους στην επιστροφή Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας για το διάστημα 1/1/2012 έως 23/7/2015.

Το θέμα πήρε έκταση στα ΜΜΕ και όπως είναι φυσικό απασχόλησε πολλούς συναδέλφους μας που επικοινώνησαν μαζί μας για περαιτέρω, έγκυρη πληροφόρηση και για την αναγκαιότητα κατάθεσης αγωγής για τη διεκδίκηση των συγκεκριμένων αναδρομικών.

Ο Σύλλογός μας απευθύνθηκε άμεσα στο νομικό μας συνεργάτη δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας απέστειλε προς ενημέρωσή σας την κάτωθι επιστολή :

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συνάδελφοι,

Σε πρόσφατη σύσκεψη με τον δρ. Παπακωνσταντίνου εξετάσαμε αναλυτικά το θέμα και τις δυνατότητες διεκδίκησης των εν λόγω αναδρομικών. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με το νομικό μας συνεργάτη και θα σας γνωστοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας για τη διεκδίκηση των εν λόγω αναδρομικών με ομαδική αγωγή μέσω του συλλόγου μας, με όσο το δυνατόν μικρότερη οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη μας.  

Παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας γιατί η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα σας παρέχει και σε αυτό το θέμα την πλέον έγκυρη και άμεση πληροφόρηση.