Αγνοήστε τις απειλές και τα τεχνάσματα των διοικούντων το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. ΔΕN ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!

Πολλοί συνάδελφοί μας επικοινώνησαν με το Σύλλογό μας και μας ενημέρωσαν ότι έλαβαν είτε επείγουσες επιστολές είτε και τηλεφωνικές κλήσεις από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, στην προσπάθεια της διοίκησης του επικουρικού μας ταμείου να ασκήσει πιέσεις για τη συμμετοχή στην εκλογική παρωδία που διοργανώνει.

Μάλιστα, πληροφορούμαστε ότι έχουν φτάσει στο σημείο να απειλούν τους συναδέλφους ότι σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν, θα σταματήσει η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη!!!!

Αλήθεια, σε ποιους πιστεύουν ότι απευθύνονται; Αυτά τα κραυγαλέα ψεύδη και οι απειλές υποτιμούν τη νοημοσύνη των συναδέλφων μας! Πρόκειται για ένα ακόμα τέχνασμα που χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την ανεμική προφανώς (αλλιώς δε θα ήταν απαραίτητες και αυτές οι ανεκδιήγητες ενέργειες) συμμετοχή στις εκλογές – παρωδία!

Ακόμα και μέσα στην επιστολή που αποστέλλουν, ανάμεσα στα ασύστολα ψεύδη που συμπεριλαμβάνουν, παραδέχονται ότι ακόμα και αν πετύχουν τους στόχους τους, το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ έχει καταληκτική ημερομηνία.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένως και τεκμηριωμένα με τις ανακοινώσεις μας η μοναδική προοπτική για τη διασφάλιση της επικουρικής μας σύνταξης είναι η υπαγωγή του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ, που θα είχε γίνει πραγματικότητα αν οι σημερινοί και προηγούμενοι διοικούντες είχαν υποβάλει σχετική αίτηση στο Υπουργείο και δεν κρατούσαν το επικουρικό μας ταμείο σε ομηρία επί σειρά ετών.

Τώρα πλέον αδειάζει η κλεψύδρα για αυτούς τους κυρίους. Η τεράστια ζημιά που έχουν προκαλέσει στον επικουρικό μας φορέα οι «επενδυτές» είναι γνωστή τοις πάσι. Η μηνυτήρια αναφορά έχει κατατεθεί και κανένας πλέον δεν μπορεί να αποτρέψει τις εξελίξεις. Πολλοί από εσάς ζήσατε τις πραξικοπηματικές τους ενέργειες στη Γ.Σ. στις 5/8 και οι υπόλοιποι είμαστε σίγουροι ότι έχετε ενημερωθεί σχετικά. Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουμε στις εκλογές, παρέχοντας νομιμοποίηση σε αυτούς τους κυρίους που έχουν πει σωρεία ψεμάτων όλα αυτά τα χρόνια!

  • Αγνοήστε τις αβάσιμες απειλές και τα θρασύτατα τεχνάσματά τους!
 

Κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να συμμετάσχει και να παρέχει ψήγμα νομιμοποίησης σε αυτήν την παρωδία εκλογών που διοργανώνει η διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!