Βίντεο – ντοκουμέντα από τη Γ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στις 5/8 : Δε δέχθηκαν ούτε το διορισμένο από το Δ.Σ.Α. δικαστικό αντιπρόσωπο !

Συνάδελφοι,

Η διασάλευση της δημοκρατικής λειτουργίας του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ επιβεβαιώθηκε δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο στη Γ.Σ. της 5/8. Η προσωρινή διορισμένη διοίκηση είχε αποφασίσει να πετύχει με κάθε μέσο τους σκοπούς της, αδιαφορώντας για την ομαλότητα και τη νομιμότητα της διαδικασίας. Η παρουσία security σε παράταξη γραμμής Μαζινό για να μην εκφραστεί και να ανατραπεί η βούληση του Σώματος της Συνέλευσης, δεν συνάδει βεβαίως σε καμία περίπτωση με το δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας ενός αυτοδιαχειριζόμενου ταμείου. Πολλώ δε μάλλον οι πραξικοπηματικές ενέργειες που είχαν σχεδιαστεί και εκτελέστηκαν, καθιστούν τη διαδικασία παράνομη.

.

Και επειδή ακριβώς τα έκτροπα που συνέβησαν στο χώρο της Συνέλευσης ήταν προσχεδιασμένα, κρύος ιδρώτας έλουσε τους εμπνευστές τους όταν παρουσιάστηκε ο διορισμένος από το Δ.Σ.Α. δικαστικός αντιπρόσωπος για να εποπτεύσει την ομαλή και νομότυπη διεξαγωγή της διαδικασίας. Μπροστά στον πανικό τους προέβησαν σε μία ακόμα αδιανόητη πράξη, αφού παρεμπόδισαν το δικαστικό αντιπρόσωπο να εισέλθει στην αίθουσα! Εμείς γνωρίζουμε ότι όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, είναι ανοιχτός σε έλεγχο και επόπτευση – ειδικά όταν πρόκειται για τους εκπροσώπους των θεσμών που διασφαλίζουν τη νομιμότητα – και δεν προβαίνει σε διαδικασίες “πίσω από τις κουρτίνες”…

.

Συνάδελφοι,

Ευτυχώς η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα πλέον να καταγγέλλουμε τις αυθαιρεσίες παρουσιάζοντας αδιάσειστα στοιχεία που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν.

Σας έχουμε τονίσει ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στη Γ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στις 5/8 να περάσουν χωρίς συνέπειες. Θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους για την αποκατάσταση της ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας του ταμείου, για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης, αλλά και για την απόδοση ευθυνών σε όσους πραξικοπηματικά συνεχίζουν να σχεδιάζουν και να δρουν σε βάρος των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς! Η επικουρική σύνταξη μας αφορά όλους και πρέπει όλοι να ενεργοποιηθούμε ώστε ενωμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας και να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας.

*Βεβαίως, όσοι συμμετείχατε στη Γ.Σ. στις 5/8, μην ξεχνάτε ότι πρέπει άμεσα να υπογράψετε (εάν είναι δυνατόν με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής σας) και να μας αποστείλετε την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής σας.