Ημερίδα Ενημέρωσης για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, Σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 18:00 μ.μ. στην  αίθουσα “Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος”, οδός Κλεισθένους 15, 7ος όροφος (πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών)

Συνάδελφοι,

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ παρεμβαίνει, διαμορφώνει και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και σας κρατά πάντα ενήμερους μέσα από την ιστοσελίδα μας για όλα τα τεκταινόμενα.

Οι διοικούντες το επικουρικό μας ταμείο που με τις ολέθριες αποφάσεις και ενέργειές τους το έχουν οδηγήσει στο χείλος της καταστροφής, μετέρχονται κάθε μέσο προκειμένου αφενός μεν να συνεχίσουν το διαλυτικό τους έργο και αφετέρου δε, να διασωθούν από τις συνέπειες της επένδυσης των –οριστικά απολεσθέντων πλέον-  55,5 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ της ATTICA BANK, μετά από τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν ο Σύλλογός μας από κοινού με το Σύλλογο Εργαζομένων της Ιονικής.

Η προσπάθειά τους να παραμείνουν στη διοίκηση για να κατευθύνουν κατά το δοκούν και σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντά τους τις εξελίξεις, θα σημάνει τον αποδεκατισμό της επικουρικής μας σύνταξης!

 .

Επειδή για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα θεωρούμε υποχρέωσή μας και δικαίωμά σας να έχετε την πληρέστερη και πλέον υπεύθυνη πληροφόρηση, σας καλούμε στην ημερίδα ενημέρωσης για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που διοργανώνουμε την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 ώρα 18:00 μ.μ. στην  αίθουσα “Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος”, οδός Κλεισθένους 15, 7ος όροφος (πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών), προκειμένου να ενημερωθείτε για την κρισιμότητα των ημερών, καθόσον διακυβεύεται η συνέχιση καταβολής της επικουρικής μας σύνταξης, αλλά και να σας γνωστοποιήσουμε το σχεδιασμό και τις επόμενες ενέργειές μας για τη διάσωσή της.

Στην ημερίδα, εκτός από τα στελέχη του Συλλόγου μας, θα δώσουν το παρών και θα καταθέσουν τις απόψεις τους ο ασφαλιστικός μας σύμβουλος τέως Υπουργός κ. Γιώργος Κουτρουμάνης και ο νομικός συνεργάτης του Συλλόγου μας Κωνσταντίνος Κατσακιώρης, ενώ μετά τις τοποθετήσεις τους θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων για να λυθούν όλες οι απορίες που σας έχουν δημιουργηθεί. 

 .

Συνάδελφοι,

– Διανύουμε την πλέον κρίσιμη και αποφασιστική περίοδο για το μέλλον της επικουρικής μας ασφάλισης, καθόσον οι εξελίξεις του αμέσως επόμενου διαστήματος θα κρίνουν την επιβίωση και την προοπτική της επικουρικής μας σύνταξης.

– Οι διοικούντες το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, ενώπιον του κινδύνου που σηματοδοτεί η μηνυτήρια αναφορά για τους ίδιους και προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους που αδιαμφισβήτητα πλέον τοποθετούν υπεράνω των συμφερόντων των ασφαλισμένων, δε διστάζουν να προβούν σε ακραίες ενέργειες, όπως η μοναδική στα σωματειακά χρονικά σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για τα μείζονος σημασίας ζητήματα της προκήρυξης εκλογών και της τροποποίησης του καταστατικού του ταμείου, εν μέσω της κορύφωσης της θερινής περιόδου, στις 5 Αυγούστου!

– Σαφέστατη επιδίωξή τους είναι να λάβουν εκ νέου αποφάσεις… μεταξύ συγγενών και φίλων επιτείνοντας τα τραγικά αδιέξοδα του επικουρικού μας φορέα, στα πρότυπα των απαράδεκτων για αυτοδιαχειριζόμενο ταμείο Γενικών Συνελεύσεων δια αντιπροσώπων που προέβλεπε το ακυρωθέν πλέον καταστατικό του 2015. Το «πρωτοποριακό» εφεύρημα της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για Γενικές Συνελεύσεις δια αντιπροσώπων εξ άλλου αποτελεί όνειδος για κάθε σωματείο και βεβαίως για τον επικουρικό μας φορέα!

  • Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σας εξαπάτησαν, ζητώντας το iban σας δήθεν για να σας καταθέσουν την επιστροφή των εισφορών σας
  • Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με την καταστροφική επένδυση των 55, 5 εκατ. ευρώ στην ATTICA BANK «εξαφάνισαν» το ½ των ταμειακών διαθεσίμων του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ
  • Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που διπλασίασαν τις επικουρικές συντάξεις σε συγχορδία με τους κκ. Βέργο και Κολλάτο, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για το ταμείο
  • Είναι αυτοί οι άνθρωποι που οδηγούν το επικουρικό μας ταμείο στη διάλυση!

 

Θ α   τ ο υ ς   τ ο   ε π ι τ ρ έ ψ ε τ ε ;

 

– Η υπόθεση της επικουρικής μας ασφάλισης είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας, αλλά και τους καθενός προσωπικά!

– Το άλλοθι της αδιαφορίας, της ελλιπούς ενημέρωσης και της θερινής περιόδου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αφού προέχει η κατοχύρωση της επικουρικής μας σύνταξης.

 

Σας καλούμε να δώσετε μαζικά το παρών στην ημερίδα ενημέρωσης

που διοργανώνει η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 .

Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 18:00 μ.μ.

Αίθουσα “Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος”

οδός Κλεισθένους 15, 7ος όροφος