Ο συνάδελφος Νίκος Καπετανάκης χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια ΟΛΩΝ μας !

Συνάδελφοι,

Διαχρονική επιθυμία του Συλλόγου μας είναι να μην αποτελεί “ένα ακόμα συνδικαλιστικό σωματείο”, αλλά το ζωντανό κύτταρο της ιονικής οικογένειας. Θεωρούμε υποχρέωσή μας όταν προκύπτουν σοβαρά θέματα που πλήττουν τους συναδέλφους μας, να ενεργοποιούμαστε άμεσα, ώστε να τους στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποδεικνύουμε ότι το οικογενειακό πνεύμα συναδελφικότητας και ομόνοιας παραμένει ασίγαστο ανάμεσα στα μέλη μας, είναι η έμπρακτη βοήθεια όταν το απαιτούν οι συνθήκες.

Ο συνάδελφος Νίκος Καπετανάκης από την Καλαμάτα δυστυχώς περνά πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς χθες ο γιος του Παναγιώτης ηλικίας 35 ετών και πατέρας ενός κοριτσιού 13 ετών είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Εκτός από αυτό το σοβαρό πλήγμα για την οικογένεια του συναδέλφου, ο Νίκος δυστυχώς έχει να αντιμετωπίσει και σοβαρότατη οικονομική δυσχέρεια, καθόσον έχει αποχωρήσει μεν από την Τράπεζα, ωστόσο η σύνταξή του αναμένεται να εκδοθεί μετά από μία διετία περίπου.

Να σημειώσουμε μάλιστα, ότι ο συνάδελφος είχε ταλαιπωρηθεί από την Τράπεζα που είχε καταγγείλει τη σύμβασή του και μετά από μεγάλο δικαστικό αγώνα με τη συνδρομή του Συλλόγου μας που διήρκεσε μία εξαετία, κέρδισε την επαναπρόσληψή του, προκειμένου να μπορέσει να καταθέσει τα χαρτιά για τη συνταξιοδότησή του.

Επειδή υφίσταται άμεση και πραγματική ανάγκη, όπως μπορείτε να καταλάβετε, καλούμε όλους τους Ιονικάριους να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το συνάδελφο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε για να ανακουφίσουμε το σοβαρό πρόβλημά του.

Όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε το συνάδελφο, με οποιοδήποτε ποσό, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό :

Alpha Bank 675002310000439

.

Ευχόμαστε περαστικά στον Παναγιώτη και επιπλέον στο Νίκο και στην οικογένειά του να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί μέσα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία.