Το πλέον οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης μέσω του Συνεταιρισμού μας EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ! Εξετάστε τη μοναδική πρότασή μας και υπογράψτε ΑΜΕΣΑ τη σχετική αίτηση!

Σ υ ν ά δ ε λ φ  ο ι ,

Όπως γνωρίζετε, ο Συνεταιρισμός μας έχει προβεί στη σύναψη ενός ιδιαιτέρως οικονομικού Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης με την ασφαλιστική εταιρεία “Eurolife”, κατ’ αρχάς για τους συνταξιούχους συναδέλφους που αποχώρησαν από την τράπεζα από 1/1/2014 και εντεύθεν, τους οποίους δεν καλύπτει πλέον το ομαδικό ασφαλιστήριο της ΑΧΑ.

  • Όπως θα διαπιστώσετε εξετάζοντας το φυλλάδιο των ΠΑΡΟΧΩΝ που σας παραθέτουμε στη συνέχεια, το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης με την ασφαλιστική εταιρεία “Eurolife” αποτελεί την πληρέστερη, πλέον συμφέρουσα και εγγυημένα πιο οικονομική πρόταση σε σχέση με αντίστοιχα προγράμματα που προωθούνται από άλλες οργανώσεις και μάλιστα υπερτερεί του ομαδικού ασφαλιστήριου της AXA που κάλυπτε μέχρι πρότινος τους συναδέλφους.

  • Σημειώνεται επίσης, ότι μέσω του προγράμματος θα έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε και μέλη των οικογενειών σας.

.


.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΩΝ

.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Ετήσιο μικτό κόστος ασφάλισης

         ΚΟΣΤΟΣ

Ανά ασφαλισμένο

289,00 €

Ανά ασφαλισμένο με 1 εξαρτώμενο μέλος

499,00 €

Ανά ασφαλισμένο με 2 εξαρτώμενα μέλη

699,00 €

Ανά ασφαλισμένο με 3 εξαρτώμενα μέλη

799,00 €

.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας την κάτωθι αίτηση :

.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

.


.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Συνεταιρισμό μας για διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.

Τηλ: 2103250692 -3 -4

e-mail: synergasya@gmail.com

.

Ο Συνεταιρισμός συνεχίζει τη δράση του και το επόμενο διάστημα θα ενημερωθείτε και για νέες συνεργασίες του προς όφελος των μελών του.