Αντίο στην αγαπημένη μας και ξεχωριστή Καλλιόπη !

Έφυγε από κοντά μας ύστερα από μακρά μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή σε ηλικία 56 ετών, η συνάδελφός μας Καλλιόπη Τζιανοπούλου που είχε υπηρετήσει στα Καταστήματα της Θεσσαλονίκης, Ρούσβελτ, Αγίας Σοφίας και Κομνηνών. Τη συνάδελφο τη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα, αλλά οφείλουμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον αδαμάντινο χαρακτήρα της και στην αλληλεγγύη που επιδείκνυε προς τους συναδέλφους, στοιχεία που συνετέλεσαν προκειμένου να διατηρήσει άριστες σχέσεις με όλους τους συναδέλφους καθ’όλη τη διάρκεια του κοινού εργασιακού τους βίου.

Η αδικοχαμένη συνάδελφος ήταν μία από τις ηρωικές Ιονικάριες, που παρέμεινε στο Σύλλογο Εργαζομένων της Ιονικής, αποκρούοντας τους εκβιασμούς και τις απειλές που δεχόταν, αποδεικνύοντας την ψυχική της δύναμη.

Η Πίτσα, όπως την αποκαλούσαν οι οικείοι της, θα μείνει άσβεστη στη μνήμη των δικών της ανθρώπων, της μητέρας της Σοφίας και της αδερφής της Δάφνης, καθόσον η οικογένειά της δεν απόλεσε απλά ένα μέλος της, αλλά έναν ξεχωριστό Άνθρωπο, αφού είμαστε σίγουροι ότι αυτόν το χαρακτηρισμό της αποδίδουν όσοι είχαν την τιμή να τη γνωρίσουν.

Ίσως “βιάστηκε” να φύγει για να συναντήσει το σύζυγό της, επίσης συνάδελφό μας Γιάννη Αντωνιάδη, που μας είχε αφήσει πολύ νωρίς.

Εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους της Καλλιόπης που είμαστε βέβαιοι ότι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη της.

Η εξόδιος ακολουθία της συναδέλφου έγινε στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της, την Κορυφή Ημαθίας.

Καλό ταξίδι Καλλιόπη !