ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ. : Ανταγωνιστικές προσφορές πακέτων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μέσω του Συνεταιρισμού μας (ξεκινώντας από μόλις 13,74 €/μήνα)


.

Αποκτήστε τα ιδιαιτέρως επωφελή πακέτα τηλεπικοινωνιών που ξεκινούν μόλις από 13,74 €/μήνα, που εξασφάλισε ο Συνεταιρισμός για όλα τα μέλη του  μέσα από τη συνεργασία με την εταιρεία “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (HRS mobile)” !

Καλούμε τα μέλη να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Συνεταιρισμού για να ενημερωθούν για την κάτωθι προσφορά με τα ανταγωνιστικά και ευέλικτα πακέτα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ώστε να προχωρήσουν στη σύναψη ατομικών συμβάσεων με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους που δεν παρέχονται στην αγορά και δε διατίθενται σε μεμονωμένους καταναλωτές, τόσο προς όφελος των συνεταίρων όσο και προς όφελος του Συνεταιρισμού μας.

.

Ακολουθούν αναλυτικά οι προσφορές για όλα τα πακέτα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας: 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Συνεταιρισμό μας:

Τηλ. : 210 3250692 -3 -4, ζητώντας την υπεύθυνη κ. Δώρα Σιμιτσή.

e – mail : synergasya@gmail.com

.

– Για νέες συνδέσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων της HRS με τον κ. Παπαλουκά Λάζαρο, γνωρίζοντάς του ότι είστε μέλη του Συνεταιρισμού μας,

  • είτε στο τηλ.  6946314980
  • είτε στο e-mail    lpapaloukas@hrsmobile.gr

.

– Τα μέλη μας που έχουν ήδη επιλέξει την HRS, μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά το λογαριασμό ή τη σύνδεσή τους 

  • είτε στα τηλέφωνα   210 4184126-7

                                         210 4184218-9

  • είτε στο e-mail    support@hrsmobile.gr

.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial