Με μεγάλες εκπλήξεις η εκδήλωση κοπής πίτας της “ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” στη Θεσσαλονίκη! Την Παρασκευή 16/2 στο Κέντρο “Βλαχάκια” (Κορδελιό, Μανώλη Ανδρονίκου 1)

Μετά την αναγγελία της εκδήλωσης κοπής πίτας στην Αθήνα, ο Σύλλογός μας ανταποκρίθηκε στην απαίτηση των μελών μας που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα για μία αυθεντική ιονική εκδήλωση:

Η “ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” μεταφέρει το ιονικό πνεύμα στη Θεσσαλονίκη για την κοπή πίτας του Συλλόγου μας για τους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας, την Παρασκευή 16/2, στις 20:00 μ.μ. στο Κέντρο “Βλαχάκια” (Κορδελιό, Μανώλη Ανδρονίκου 1).

  • Όσοι συνάδελφοι διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, σίγουρα θα γνωρίζουν το Κέντρο “Βλαχάκια” το οποίο φημίζεται για την εξαιρετική του κουζίνα, επομένως οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα μείνουν με τις καλύτερες γαστρονομικές εντυπώσεις!

  • Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο εκλεκτός συνάδελφος Μανώλης Αντωνιάδης, που έχει φροντίσει για ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις!

    Κατ’αρχάς, θα δώσουν το παρών δύο “θρύλοι” της ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής με τη συνοδεία ορχήστρας που θα διευθύνει ο Βασίλης Παπαβασιλείου των “Olympians”! Επιπλέον, όσοι συνάδελφοι παραστούν θα έχουν την ευκαιρία βεβαίως να απολαύσουν τις εξαιρετικές ερμηνείες του συνάδελφου Μανώλη Αντωνιάδη, αλλά και δύο συνοδοιπόρους του στη μεγάλη καλλιτεχνική του διαδρομή!

  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαιτέρως ευρύχωρη αίθουσα του Κέντρου, ενώ υπάρχει και ελεύθερο parking για όσους προσέλθουν με τα Ι.Χ. τους.

  • Εν όψει και της εκδρομής που διοργανώνει ο Σύλλογός μας στη Θεσσαλονίκη και την Οχρίδα (16-19/2 – βλ. εδώ) στην εκδήλωση θα παραβρεθούν προαιρετικά και όσοι συνάδελφοι συμμετάσχουν στην εκδρομή, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία για ένα μεγάλο ιονικό reunion!

.

* Η τιμή συμμετοχής κατ’άτομο είναι 15 ευρώ

** Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού, απεριόριστο κρασί, νερό και αναψυκτικά:

.

ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΣΑΛΑΤΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΑ 2 ΑΤΟΜΑ

ΦΕΤΑ ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΑΛΟΙΦΕΣ (4 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ) ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ

.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΤΙ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΑΣΤΡΑΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΚΟΤΣΙ ΓΑΣΤΡΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΟΥΒΛΑΣ

.

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

ΓΛΥΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ

.

ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ 3 ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ (ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ)

.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κλείσετε τραπέζι, μπορείτε να απευθυνθείτε στους συναδέλφους :

  • Ηλιάνα Παπαλεξάτου τηλ. 6976777909
  • Θανάση Σβάρνα τηλ. 6948171618
  • Μανώλη Αντωνιάδη τηλ. 6947272168
  • Γιώργο Μαρωνίδη τηλ. 6987697695
  • Φώτη Αγαθονικιάδη τηλ. 6932487697
  • Νίκο Βρεττό τηλ. 6977410912
  • Γιάννη Σούλα τηλ. 6977809375
  • Βάιο Μποσκλαβίτη τηλ. 6977626011
  • Δημήτρη Χαραλαμπίδη τηλ. 6942786585

.

-Περιμένουμε όλους τους συναδέλφους από τη Βόρειο Ελλάδα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με το μοναδικό τρόπο της ιονικής οικογένειας !

-Είμαστε σίγουροι ότι όσοι δώσουν το παρών θα περάσουν μία αξέχαστη, ιονική βραδιά!

.

Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή !

.

Υ.Γ. Για την επιμέλεια της εκδήλωσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το συνάδελφο Μανώλη Αντωνιάδη που διοργανώνει μία πολλά υποσχόμενη εκδήλωση και τον Φώτη Αγαθονικιάδη για την επιλογή του Κέντρου.

One thought on “Με μεγάλες εκπλήξεις η εκδήλωση κοπής πίτας της “ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” στη Θεσσαλονίκη! Την Παρασκευή 16/2 στο Κέντρο “Βλαχάκια” (Κορδελιό, Μανώλη Ανδρονίκου 1)

  1. Pingback: Τετραήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας 16 -19/2 (Θεσσαλονίκη – Οχρίδα – Στρούγκα – Όσιος Ναούμ – Σκύδρα) | Σύλλογος Ιονικής Τράπεζας – Ιον

Comments are closed.