Ο Βαγγέλης Στυλιανουδάκης, γιος του συναδέλφου μας Μανόλη, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας !

Σε παλαιότερο δημοσίευμά μας (βλ. εδώ) σας είχαμε παρουσιάσει την ενασχόληση του συναδέλφου μας Μανόλη Στυλιανουδάκη με την αλιεία, προτρέποντάς σας να προμηθεύεστε φρεσκότατο ψάρι εποχής από το συνάδελφο.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι σημασία έχει για το μέλλον και τη συνέχεια της ιονικής οικογένειας, να διαποτιστούν με το ιονικό πνεύμα τα μέλη της νέας γενιάς της Ιονικής.

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την επιτυχημένη συμμετοχή του Βαγγέλη Στυλιανουδάκη, γιου του συνάδελφου Μανόλη, στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας, στο οποίο έλαβε τη δεύτερη θέση!

Οι Αγώνες διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ.Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ, δίνοντας επίσημη οντότητα και στην Ελλάδα στο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο σπορ.

Ο γιος του συναδέλφου έδωσε μέχρι τέλους τη μάχη για την πρωτιά και κατέκτησε τελικά τη δεύτερη θέση πανελληνίως στην κατηγορία Ελαφρών Βαρών Ανδρών με χρόνο 6λ. 37”, κάνοντας υπερήφανο τόσο τον πατέρα του όσο και σύσσωμη την ιονική οικογένεια! Σημειωτέον ότι η απονομή του ασημένιου μεταλλίου έγινε από τον Ολυμπιονίκη και θρύλο του ελληνικού αθλητισμού, Πύρρο Δήμα.

Δεν έχουμε να ευχηθούμε τίποτα άλλο στον Βαγγέλη, από το να είναι υγιής, να συνεχίσει να προπονείται και να προοδεύει και μετά το πανελλήνιο μετάλλιο, να κατακτήσει και παγκόσμιο!

.

   

.

.