Κουράγιο Μαρία !

Η συναδέλφισσά μας Μαρία Δόξα είναι γνωστή σε πολλούς συναδέλφους μας, έχοντας υπηρετήσει επί σειρά ετών στη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Καταστημάτων και μάλιστα της είχαμε αφιερώσει κατά το παρελθόν και τη στήλη μας “Ξεχωριστοί Άνθρωποι” της εφημερίδας μας (“Συλλογική Ενημέρωση” Αρ.Φύλλου 29, Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2011).

Δυστυχώς, η συναδέλφισσα περνά δύσκολες στιγμές, αφού ο σύζυγός της Γιώργος Καλαμάρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε ένας διαπρεπής μηχανολόγος-μηχανικός που είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Ολυμπιακά Έργα και στο Αεροδρόμιο. Τα τελευταία χρόνια είχε την ατυχία να αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας και η Μαρία ήταν πάντοτε δίπλα του από την πρώτη μέχρι την ύστατη στιγμή, περνώντας αυτήν τη δύσκολη περίοδο με αξιοπρέπεια. Παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσαν μαζί, δυστυχώς ο Γιώργος, ένας σπουδαίος άνθρωπος που διακρίθηκε από το ήθος και τη συνέπεια στη ζωή του, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη ζωή της Μαρίας, που είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσει και θα διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Επειδή μάλιστα μετά την ασθένεια του συζύγου της αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στη φροντίδα του, τώρα πια την περιμένουμε να τη στηρίξουμε και να μας στηρίξει επιστρέφοντας στη συλλογικότητα, που πάντα την εξέφραζε, αφού η Μαρία είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς.

Εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του εκλιπόντος και την αμέριστη συμπαράστασή μας στη συναδέλφισσα. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου, στο Αγρίνιο, σήμερα Παρασκευή 8/12 στις 13:30 μ.μ., στο Ναό του Αγίου Χριστόφορου.

Κουράγιο Μαρία !