ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ. : Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή με BONUS ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης στη “Eurolife “ μέσω του Συνεταιρισμού μας! Σπεύσατε να στείλετε την αίτηση για να συμπεριληφθείτε στην πρώτη ομάδα ασφαλισμένων που θα ευεργετηθεί με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα!

  • Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην πρώτη ομάδα ασφαλισμένων που θα ευεργετηθούν με bonus πλεονεκτήματα στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης στη Eurolife

.

  • Μπορείτε να αποστέλλετε τις αιτήσεις σας μέχρι και τα τέλη της επόμενης εβδομάδας!

.

  • Η αποστολή της αίτησης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, αποτελεί απλά εκδήλωση ενδιαφέροντος!

.

Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Συνεταιρισμός μας έχει προβεί στη σύναψη ενός ιδιαιτέρως οικονομικού Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης με την ασφαλιστική εταιρεία “Eurolife”, κατ’ αρχάς για τους συνταξιούχους συναδέλφους που αποχώρησαν από την τράπεζα από 1/1/2014 και εντεύθεν, τους οποίους δεν καλύπτει πλέον το ομαδικό ασφαλιστήριο της ΑΧΑ.

Σας έχουμε τονίσει ότι πρόκειται για την πληρέστερη, συμφέρουσα και εγγυημένα πιο οικονομική πρόταση σε σχέση με αντίστοιχα προγράμματα που προωθούνται από άλλες οργανώσεις.

Επιπλέον, σας έχουμε ενημερώσει ότι είναι προς το συμφέρον σας να σπεύσετε να υποβάλετε αιτήσεις συμμετοχής, καθόσον οι πρώτοι συμμετέχοντες θα απολαύσουν κάποιων ιδιαίτερων πλεονεκτημάτων.

(Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα, την Αίτηση, το Ενημερωτικό Έντυπο και τα bonus πλεονεκτήματα που θα αποκομίσετε αν συμπεριληφθείτε στην πρώτη ομάδα ασφαλισμένων, πατώντας εδώ ) .

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πριν την ενεργοποίηση του προγράμματος για την πρώτη ομάδα ασφαλισμένων, για τη συμμετοχή με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα, λήγει αύριο, Πέμπτη 30/11. Ωστόσο, ο σύλλογός μας εξασφάλισε μερικές ακόμα μέρες και έχετε τη δυνατότητα να αποστέλλετε τις αιτήσεις για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα με bonus πλεονεκτήματα, μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας :

Α Ι Τ Η Σ Η

.

Επομένως, όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα…

.

  • ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

    ώστε να συμπεριληφθείτε στην πρώτη ομάδα ασφαλισμένων που θα ευεργετηθεί με… bonus πλεονεκτήματα από την έναρξη ισχύος του συμβολαίου!

.

  • Σας υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή της αίτησης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα. Εκδηλώνετε απλά το ενδιαφέρον για να ασφαλιστείτε. Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα θα ξεκινήσει, μόνο εφόσον ειδοποιηθείτε και καταβάλλετε το σχετικό αντίτιμο

.

Σας καλούμε να μελετήσετε και να συγκρίνετε την πολύ ενδιαφέρουσα και οικονομική πρόταση του Συνεταιρισμού μας και είμαστε σίγουροι ότι θα την προκρίνετε!

Πρόκειται για μία προσπάθεια του Συνεταιρισμού μας που απευθύνεται σε εσάς, είναι προς το συμφέρον σας και η υλοποίησή της εναπόκειται στη συμμετοχή σας!

——————————————————————————-

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα στελέχη του Συνεταιρισμού μας:

Τηλ: 2103250692 -3 -4

e-mail: synergasya@gmail.com