Μία Κυριακή γεμάτη ΙΟΝΙΚΗ! Την Κυριακή 3/12, ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη και ξενάγηση με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στην ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ και προαιρετική συνέχεια για ατελείωτο γλέντι στο κέντρο που εμφανίζεται ο συνάδελφος Ιπποκράτης Ξυλάς!

.

Την Κυριακή 3/12 ετοιμάζουμε μία ξεχωριστή, ψυχαγωγική ΙΟΝΙΚΗ εμπειρία, που θα συνδυάσει ιδανικά την πνευματική καλλιέργεια με την αυθεντική ΙΟΝΙΚΗ διασκέδαση.

Και επειδή την Κυριακή οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, θα συναντηθούμε στις 11:45 π.μ. στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών, ώστε στις 12 μ. να ξεκινήσει η επίσκεψη και ξενάγησή μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

.

Καλούμε τους συναδέλφους και τους συγγενείς τους να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να προσέλθουν σε αυτήν τη σημαντική δραστηριότητα που διοργανώνει ο σύλλογός μας, για να θαυμάσουν τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα στην Αρχαία Αγορά που αποτελούσε το διοικητικό, φιλοσοφικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και κυρίως οικονομικό κέντρο της κλασικής Αθήνας, με τη συνοδεία έμπειρων ξεναγών που θα προσπαθήσουν να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να μας προσφέρουν μία αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία.

.

* Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά είχε προγραμματιστεί αρχικά τον περασμένο Μάιο σε συνδυασμό με την επίσκεψή μας τότε στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά λόγω βροχόπτωσης επισκεφθήκαμε μόνο το Μουσείο, ενώ είχε αναβληθεί η ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά και για αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί τώρα.

…….  .  …….

Ωστόσο, μετά το πέρας της ξενάγησης, δε θα σας αφήσουμε να… ξεφύγετε έτσι απλά ! Σας υποσχεθήκαμε μία αυθεντική ΙΟΝΙΚΗ μέρα ψυχαγωγίας και αυτό θα λάβετε!

Όσοι λοιπόν από τους συναδέλφους έχουν ακόμα αντοχές, θα συνεχίσουμε την ΙΟΝΙΚΗ Κυριακή μας, απολαμβάνοντας το συνάδελφο Ιπποκράτη Ξυλά συνοδεία δύο καταπλητικών μουσικών (Θεολόγος στο ακορντεόν και Αντρέας στην κιθάρα) στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ερατούς» όπου εμφανίζεται (Χαροκόπου 93 και Ελευθερίου Βενιζέλου, 1ος όροφος, Καλλιθέα) σε αξέχαστα έντεχνα ελληνικά τραγούδια, παλιά λαϊκά και νησιώτικα, για να ανέβει το κέφι στο κατακόρυφο! Και όλα αυτά συνοδεία καταπληκτικών μεζέδων, χάρη στην εξαιρετική κουζίνα που διαθέτει το Κέντρο και γλυκόπιοτου κρασιού, όλα σε εξαιρετικές τιμές, αφού η συμμετοχή κατ’ άτομο με φαγητό, κρασί και… άφθονη διασκέδαση, δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ.

Όσοι… τολμηροί μας ακολουθήσετε, να είστε σίγουροι ότι με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει ιδανικά μία όμορφη ΙΟΝΙΚΗ Κυριακή…

  • Συνάντηση 11:45 π.μ. έξω από την είσοδο της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών, επί της οδού Αδριανού, πλησίον του σταθμού “Θησείο” του ΗΣΑΠ. Μπορεί να προσέλθει κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος με συγγενικά του πρόσωπα!

  • Η συμμετοχή όσων προσέλθουν θα είναι δωρεάν.

  • Στο τέλος της ξενάγησης θα διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας το συνάδελφο Ιπποκράτη Ξυλά στο Κέντρο όπου εμφανίζεται.

  • Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ακολουθήσουν στο Κέντρο «Ερατούς» θα πρέπει να μας έχουν ενημερώσει τηλεφωνικώς τις προηγούμενες μέρες ώστε να έχουμε κλείσει τραπέζι