Στη διεκδίκηση με ομαδικές αγωγές των μνημονιακών μειώσεων του Ν.4051/2012 και του Ν.4093/2012, προστίθεται και η διεκδίκηση με ομαδικές αγωγές της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !

Συνάδελφοι,

Ο σύλλογός μας έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση για την προάσπιση των συμφερόντων σας σε όλα τα επίπεδα, έχοντας μάλιστα να επιδείξει αξιοσημείωτες επιτυχίες στη δικαστική δικεδίκηση των δικαιωμάτων σας.

Σας είναι γνωστές οι ομαδικές αγωγές που έχουμε κινήσει για τις μνημονιακές μειώσεις του Ν.4051/2012 και του Ν.4093/2012 που διεκδικούμε δικαστικά μέχρι σήμερα, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία του δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου, στις οποίες πολλοί συνάδελφοι έχουν ήδη λάβει μέρος.

Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται και καλούμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία για να λάβουν μέρος σε αυτήν τη διεκδίκηση προς όφελός τους, χωρίς μάλιστα να δημιουργείται καμία οικονομική υποχρέωση προς τους νομικούς μας συνεργάτες μέχρι την περίπτωση του επιτυχούς αποτελέσματος με την επιδίκαση ποσού επί του οποίου η δικηγορική εταιρεία θα δικαιούται αμοιβή 18%.

Για πλήρη ενημέρωσή σας ακολουθούν η από 27/9/2017 σχετική επιστολή της δικηγορικής εταιρείας του δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου, η Εξουσιοδότηση-Ιδιωτικό Συμφωνητικό-Εργολαβικό Δίκης και ο Πίνακας Υπολογισμού Κρατήσεων.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ – ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ)

Για τη διεκδίκηση της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων που εκκινούμε για πρώτη φορά, θα γίνουν ξεχωριστές ομαδικές αγωγές που θα περιλαμβάνουν μόνο τη συγκεκριμένη διεκδίκηση.

Το θέμα της παράνομης κράτησης της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων που επιβλήθηκε με τα μνημόνια, έχει αναλυθεί στο παρελθόν από το σύλλογό μας.

Μετά από πολύπλευρη εξέταση του θέματος, αλλά και των πιθανοτήτων δικαίωσής μας, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους νομικούς μας συνεργάτες, ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε δικαστικά με ομαδικές αγωγές την επιστροφή των κρατήσεων που επιβλήθηκαν βάσει της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων.

Με την επιστολή που ακολουθεί, η δικηγορική εταιρεία του δρ Απ. Παπακωνσταντίνου που έχει αναλάβει την υπόθεση, μας αναπτύσσει και το σκεπτικό της διεκδίκησης, η οποία, σημειωτέο, επίσης δε δημιουργεί καμία οικονομική υποχρέωση προς τους νομικούς μας συνεργάτες μέχρι την περίπτωση του επιτυχούς αποτελέσματος με την επιδίκαση ποσού επί του οποίου η δικηγορική εταιρεία θα δικαιούται αμοιβή 18%.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συμμετάσχουν στις αγωγές για τη διεκδίκηση εισφοράς αλληλεγγύης.

Για πλήρη ενημέρωσή σας ακολουθούν η από 27/9/2017 σχετική επιστολή της δικηγορικής εταιρείας του δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου, η Εξουσιοδότηση-Ιδιωτικό Συμφωνητικό-Εργολαβικό Δίκης και ο Πίνακας Υπολογισμού Κρατήσεων.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ – ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

.

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογό μας (τηλ.: 210 3250692 -3 -4, mail: info@ionikienotita.gr) και η υπάλληλός μας κα. Αγγελική Λάζου που είναι αρμόδια για την παραλαβή των δικαιολογητικών θα σας κατευθύνει και θα σας παρέχει κάθε αναγκαία επιπλέον διευκρίνιση.