Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο συνδικαλιστικό χώρο της Ιονικής – Ανοιχτή επιστολή του προέδρου μας, συνάδελφου Σαράντου Φιλιππόπουλου

Συνάδελφοι,

.

Χθες, Πέμπτη 28/9, ξεκίνησε η εκδίκαση της αγωγής που είχα καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των κκ Γκλαβοπούλου, Κολλάτου και Καραδελή. Η νομική εκπρόσωπος των κατηγορουμένων προέβαλε αίτημα αναβολής δηλώνοντας κώλυμα στο πρόσωπο της συνηγόρου των κατηγορουμένων.

Δυστυχώς, η παρέα αυτή με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα προσπάθησε να σπιλώσει και να προσβάλει την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά δεν είχαν το θάρρος να παραστούν στη σημερινή διαδικασία ώστε να αντιμετωπίσουν το κατηγορητήριο.

Σίγουρα, η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι το τελευταίο μέσο που εξαντλεί ένας συνδικαλιστής όταν θέλει να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του. Ωστόσο, αφού υπέμεινα σωρεία ψευδολογιών και μυθευμάτων που προσέβαλαν το άτομό μου, προσπαθώντας να απαντήσω μέσα στα πλαίσια που ορίζει η συνδικαλιστική λειτουργία και αντιπαράθεση, αναγκάστηκα να στραφώ στη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσω την προκλητική συμπεριφορά τους. Σίγουρα σε καμία περίπτωση από εδώ και πέρα δε θα δείξω περαιτέρω ανοχή σε όσα συκοφαντικά έχει δημοσιεύσει η συγκεκριμένη ομάδα εναντίον μου, αλλά και ορισμένοι άλλοι ακόλουθοί τους. Αναμένω την εκδίκαση που προσδιορίστηκε για τις 14/12/17, ώστε η δικαιοσύνη, αφού εξετάσει τους λόγους για τους οποίους προσέφυγα, να αποφασίσει για την τύχη των συκοφαντών.

Προσωπικά πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα, με την έκδοση σειράς δικαστικών αποφάσεων που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε θα εκδικαστούν σύντομα, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να αποδίδονται ευθύνες σε όλους αυτούς που με τις πράξεις και τις ενέργειές τους ζημίωσαν όχι μόνο εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως το συνδικαλιστικό χώρο της Ιονικής.

 

Με εκτίμηση,

Σαράντος Φιλιππόπουλος