Πρόταση διαμονής στην πόλη του Ρεθύμνου από τη συναδέλφισσά μας Άννα Πλαϊτάκη

Η εξαίρετη συνάδελφος και μέλος του συλλόγου μας Άννα Πλαϊτάκη που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στο Κατάστημα Ρεθύμνου ως υπάλληλος και Διευθύντρια, μας απέστειλε την ακόλουθη πρόταση διαμονής στην πόλη του Ρεθύμνου για τα μέλη του συλλόγου μας και τους φίλους τους.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να περάσει τις διακοπές του με την οικογένεια ή φίλους του σε ένα νεόδμητο, σύγχρονο σπίτι σε εξαιρετικό σημείο με υπέροχη θέα, που συνδυάζει την άνεση, την ησυχία και την εύκολη πρόσβαση στην πόλη του Ρεθύμνου, μπορεί να επικοινωνήσει με τη συνάδελφο, που είμαστε σίγουροι ότι θα χαρεί να τον εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

>

>

>

BLUE JASMINE: Άνετο, μοντέρνο σπίτι με κήπο και πανοραμική θέα στο Ρέθυμνο

>

>

>

Η κατοικία, 80τ.μ., βρίσκεται 0,9 km απο το κέντρο της πόλης, σε ύψωμα με θέα τη θάλασσα και τη γραφική πόλη του Ρεθύμνου. Συνδυάζει την ησυχία της εξοχής και την άμεση πρόσβαση στην καρδιά της πόλης. Αποτελεί εξοχική κατοικία με μεγάλο κήπο 1 στρέμματος, με δέντρα και λουλούδια, με εγκαταστάσεις barbeque, ενώ είναι κατάλληλο για τη διαμονή έως και 5 ατόμων. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και καναπέ-κρεβάτι. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή ακόμα και για δύο ζευγάρια.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική για να απολαύσει κανείς την ανατολή, το ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας του Ρεθύμνου.

Παροχές: Wifi, Κλιματισμός, Κουζίνα, Φούρνος Μικροκυμάτων, Ψυγείο, SmartTv (Δορυφορική), Θέσεις πάρκινγκ 2 αυτοκινήτων, Καφετιέρα, Βραστήρας, Σεσουάρ, Τοστιέρα, Παιδικά Παιχνίδια, Είδη Μπάνιου, Χρηματοκιβώτιο.

Επίσης: Πυροσβεστήρας, Ανιχνευτής καπνού, Κουτί Πρώτων Βοηθειών.

Ιδιοκτήτες: Άννα Πλαϊτάκη, Άλκης Καζούλης & Ναταλία.

>

Επικοινωνία: 697 9791196     Email: annaplaitaki@hotmail.com

*Διαμονή από 100€

>

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

>